Verdikt Znie zverejnil nový videoklip z nahrávacieho štúdia.

Bratislavská rocková partička Verdikt Znie vydala nový videoklip, v ktorom môžte nahliadnúť do zákulisia vzniku ich novej skladby Klamem sa len sám.  Klip z priestorov nového nahrávacieho štúdia TC Lemons zachytáva štyroch hudobníkov pri nahrávaní a produkcii novej skladby.

„Pieseň Klamem sa len sám je v podstate o zrádzaní samého seba a o žití v sebaklame. Niekedy si tak človek môže spokojne nažívať aj hodnú chvíľu, ale keď sa spamätá, tak to môže byť nepríjemné,“ opisuje pieseň spevák Filip. Kapela usúdila, že túto ťažkú tému odľahčí, a tak sa rozhodli pre klip z nahrávacieho štúdia.

Videoklip vznikol v spolupráci s mladým filmárom Tomášom Uhliarikom.

„Tomáš momentálne pracuje na dokumente o producentovi filmovej hudby Kevinovi McLeodovi, preto sme ho požiadali, aby zdokumentoval Verdikt Znie pri práci. Strávil s nami deň a pol v štúdiu a točil nás priamo pri nahrávaní,“ prezrádza kapela. Verdikt Znie tak môžete vidieť pri práci v štúdiu v zostave Filip Pokorný (spev, gitara), Adam Šamaj (gitara), Matej Piliar (basa) a Michal Goňa (bicie). O produkciu nahrávky sa postaral spevák a gitarista Filip, preto sa v klipe objaví na rôznych postoch, za gitarou, mikrofónom i na zvukárskej stoličke.   

Klip a pieseň vznikali počas jedného víkendu v novom petržalskom štúdiu TC Lemons. „Nahrávanie skladby bola radosť, pretože štúdio TC Lemons je výborne vybavené, takže sme sa cítili veľmi pohodlne. A ešte k tomu je hneď pri Draždiaku, kde sa dobre pauzičkuje,“ smejú sa chalani z kapely.

Verdikt Znie nedávno vydali live album, ktoré obsahuje aj koncertnú verziu skladby Klamem sa len sám a je dostupné na stiahnutie zadarmo. Kapela na jeseň plánuje pracovať na ďalších skladbách a navštívi i niekoľko klubov v slovenských mestách. Najbližšie ju môžte vidieť v Bratislavskom Randáli 26.10. v rámci súťaže kapiel Činuba.

 

CD Randal Live Free Download: https://www.mediafire.com/file/m3o0y0doqxropf4/VerdiktZnie_RandalLive.zip
Facebook: https://www.facebook.com/verdiktznie
Bandzone: bandzone.cz/verdiktznie
Soundcloud: https://soundcloud.com/verdiktznie
Klip Závislosť je smrť: https://www.youtube.com/watch?v=SkGWSEo_tMQ
Klip Medzi Debilmi: https://www.youtube.com/watch?v=qWk-YR6TzmA
Klip Randal Live: https://www.youtube.com/watch?v=9DlZv5fijj4
EP Pozy Hrozy: https://www.youtube.com/watch?v=wrkaPKXQbFc&t=46s

Zdroj: TS