Veľkolepá šou Kábatu už v nedeľu v Piešťanoch, deň predtým aj autogramiáda!

Očakávaný koncert českej rockovej stálice sa blíži. Skupina Kabát  pricestuje na Slovensko už v sobotu, aby popoludní potešila svojich fanúšikov autogramiádou, o deň neskôr vystúpi na piešťanskom letisku. Šou, ktoré obľúbení hudobníci odohrali v uplynulých dňoch v Česku naznačujú, že pôjde o výnimočný zážitok!

„Kabáti“ svoje open air turné, na ktoré sa vydali znova po ôsmich rokoch, poňali naozaj vo veľkom štýle. Najúspešnejšia česká kapela súčasnosti si so sebou vozí obrovský 90-tonový stage, na ktorom dvojhodinový program plný efektov a prekvapení ešte viac vynikne.

KABAT2014

Moderné pódium obrích rozmerov si Kabát rozloží 31. mája aj v Piešťanoch, kde odohrá svoj jediný tohtoročný koncert na Slovensku. Kapela k nám dorazí už o deň skôr – v sobotu 30. mája medzi 14. a 15. hodinou absolvujú Pepa Vojtek a spol. aj autogramiádu pre fanúšikov v piešťanskej kaviarni Cafe Eden.

Pokiaľ ide o nedeľný program, ktorý organizátori uvádzajú ako predvoj k tohtoročnému Topfestu (26. – 28. júna), návštevníci sa môžu tešiť aj na zaujímavé predkapely. O 17:00 zahrá Fuera Fondo, o 18:00 Doga a o 19:00 Konflikt. Šou Kabátu sa má oficiálne začať o 21:00.

Still002

Rockeri si svojím aktuálnym nadupaným programom doslova podmaňujú davy, skupina hrá svoje notoricky známe hity, ale aj niekoľko skladieb z nového albumu Do pekla / do nebe, ktorý je v predaji iba niekoľko dní.

V rámci domácich vystúpení sa už „Kabáti“ predstavili v Karlových Varoch, Plzni, Českých Budějoviciach a Plzni, všade na osemnásobného Zlatého slávika boli zvedavé tisíce priaznivcov. Piešťany budú pre Kabát piatou z celkového počtu 12 naplánovaných zastávok.

Populárna formácia je na turné vo svojej obvyklej zostave, v ktorej sú okrem speváka Pepu Vojteka aj basgitarista Milan Špalek, gitaristi Tomáš Krulich a Ota Váňa a bubeník Radek „Hurvajs“ Hurčík.

Still017

Pre návštevníkov je na mieste koncertu pripravená občerstvovacia zóna, povolené je aj bezplatné stanovanie v areáli podujatia, pričom opustiť letisko je potrebné nasledujúci deň do 10:00.

Fanúšikovia, ktorí majú permanentky na tohtoročný Topfest, si môžu koncert Kabátu vychutnať zdarma – pri vstupe je potrebné predložiť trojdňovú vstupenku na Topfest. V predaji sú aj samostatné vstupenky na koncert Kabátu, ktoré sú dostupné na weboch Žijemehudbou.sk, Ticketportal.sk a Predpredaj.sk.

Zdroj: Topfest, s.r.o.