Vebi oficiálne odštartovala sólovú kariéru latino skladbou Zakázaná.

Na hudobnej scéne sa dlhé roky prezentovala len ako súčasť dua TWiiNS, výnimočne spievala samostatne v rôznych televíznych programoch. Od minulého roka sa oficiálne pripravovala na sólovú kariéru. V týchto dňoch Vebi, Veronika Krúpa Nízlová, oficiálne prezentuje svoju prvú sólovú skladbu Zakázaná, ktorú pre ňu napísali Adiss, Puerto a Sushiboy.

Prvá verzia skladby Zakázaná bola k dispozícii už koncom roka 2019. „Mám rozpracovaných viacero skladieb, ktoré postupne vytvoria aj môj prvý sólový album. Zakázaná je latino skladba, pohodová a aj mne sa spája skôr s letom, no museli sme pracovať s podmienkami, ktoré máme na Slovensku. Nakrúcali sme ešte začiatkom februára v starej industriálnej budove vo večerných hodinách, keď boli tri stupne a ešte k tomu víchrica,“ povedala Vebi.

Nakrúcanie videoklipu však ovplyvnilo nielen počasie, ale aj lokalita nakrúcania. Videoklip točili v starej industriálnej budove v Seredi na jej najvyššom poschodí. „V podlahe boli obrovské diery. Každý krok, pohyb, umiestnenie svetla, kamery sme museli veľmi presne vypočítať a myslieť na bezpečnosť, pretože hrozil pád z výšky asi dvadsať metrov. Na toto nakrúcanie určite nezabudnem,“ vysvetlila Vebi, ktorá zároveň poďakovala aj celému štábu: „Veľmi ma mrzí, že tam museli mrznúť spolu so mnou, ale výsledok stál za to.“

Skladby pre sólovú kariéru Veroniky Krúpa Nízlovej v súčasnosti pripravujú najmä Adiss, Puerto, Sushiboy, Andrew May či Paul Project. „Máte sa na čo tešiť,“ odkazuje Vebi svojim fanúšikom.

Vebi – Zakázaná
Text: Adiss
Hudba: Puerto, Sushiboy
Video: Martin Miko a Lesana Kurill
ISRC: SKK092000001

https://www.instagram.com/veronikatwiins/
https://www.facebook.com/veronikatwiins1505/

Zdroj: TS