Valentínsky koncert pre zaľúbených v DK Zrkadlový háj!

Mesiac február je už tradične venovaný všetkým zaľúbeným. A práve pre nich sme pripravili Valentínsky koncert, na ktorom zaspieva „muž tisícich piesní“ a Petržalčan Jozef Ivaška, ktorý má množstvo priaznivcov po celom svete a po dlhšom čase prichádza aj k nám do Petržalky so svojim novým orchestrom RK Jazz Band z Ružomberka.

Počas účinkovania v metropolitnej opere v Badene spolupracoval aj so slovenskými hudobníkmi Zdenkom Balážom, Vašom Patejdlom, Igorom Bázlikom a neskôr s Alim Brezovským a Petrom Zvolenčákom. Prednášal na viacerých univerzitách piesňovú interpretáciu rôznych žánrov piesní – Lincolnova univerzita (sakrálna a operetná),  Čajkovského konzervatórium, Poplavského univerzita (rock a pop), Konzervatórium v Odese (pop a jazz), Konzervatórium v Novosibirsku (opera a opereta), Divadlo hudby (muzikál). Jeho koncerty videli diváci aj v Kanade, Mexiku, Japonsku, Rusku, Austrálii a snáď aj vo všetkých európskych krajinách. Vydal 22 albumov v rôznych jazykoch a zaspieval už tisíce piesní poslucháčom z celého sveta.

Spoločne so svojim orchestrom predstaví výber piesní pre zaľúbených z rôznych hudobných žánrov a od rôznych interpretov. Jozef Ivaška zaspieva aj vlastné skladby „Love song“ a „Stíchli slová“ a samozrejme nezabudne ani na jeho prvý hit, ktorý je práve o Petržalke – „Dievčatá z kamenných sídlisk“. Špeciálnym hosťom je Katka Plachá – speváčka a učiteľka spevu z Banskej Bystrice, s ktorou sa stretol na speváckej súťaži a jej talent ho ihneď oslovil.

Príďte sa dobre zabaviť a prežiť príjemný večer vo dvojici priamo na deň Sv. Valentína do DK Zrkadlový háj na premiérové vystúpenie Jozefa Ivašku s RK Jazz Band a Katkou Plachou.

1. PART
1. Long Ago And Far Away ( Dávno  a Ďaleko )
2. Autumn Leaves
3. Život je jen náhoda
4. Dont Get Around Much Anymore
5. Štvrté poschodie
6. My Way
7. Milord
8. Tulipány z Amsterdamu
9. Route 66
10. Hallelujah (Cohen)
11. Fever
12. Karneval
13. Pri malej šálke čaju

2. PART
1. Once In the While
2. Spomínam na Paríž
3. Fly Me To The Moon
4. Líbám ženy Vás tak rád
5. Beautiful Maria Of My Soul
6. New York New York
7. My Golden Baby  –
8. Land Of  1000 Dances
9. Summertime
10. Fantóm Opery
11. Eloise  –
12. Everytime I Feel The Spirit

Vstupné: predpredaj 6 €/ na mieste 8 €
www.kzp.sk
https://www.slovenskezahranicie.sk/sk/osobnost/168/jozef-ivaska
https://zenskyweb.sk/slovenka/preco-slovaci-nechcu-ivasku

Zdroj: KZP