V Subclube vystúpi Ema Brabcová s kapelou Luno!

V Subclube vystúpi Ema Brabcová s kapelou Luno Subclube pod hradnou skalou sa v máji po prvýkrát v Bratislave predstaví česká skupina Luno, ktorá je novým projektom Emy Brabcovej z dnes už kultovej Khoiby.

LUNO

Skupina, ktorá sa stala populárnou aj v zahraničí a okrem iného si ju za svoju predkapelu na berlínskom koncerte vybrali The Cure, je už štyri roky históriou. Jej duch sa však v roku 2009 prevtelil do Luna, ktoré sa stalo hneď po prvých koncertoch novou senzáciou pražských klubov. I keď pôvodne malo ísť len o jednorazový projekt spojený s nahratím Brabcovej sólového albumu, skupina pokračuje ďalej a 12. mája sa konečne ukáže aj v Bratislave.

Predpredaj vstupeniek na koncert skupiny Luno bol už spustený, pričom prebieha výlučne prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk. Vstupenky v predpredaji stoja šesť eur, na mieste bude vstupné o dve eurá vyššie.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy v minulom roku The Young Gods, Parov Stelar Band, Belleruche či Bena Westbeecha, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia interpretov ako Therapy?, Ghostpoet, Fanfare Ciocarlia či Shantel & Bucovina Club Orkestar.

LUNO

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET