V sobotu ve Stormu oficiální afterparty Imagination Festivalu.

Je jasné, že tento víkend bude patřit velmi očekávanému Imagination Festivalu, který se rozezní už v pátek 24. listopadu v areálu EXPO Holešovice. Na dalším pokračování tohoto velkolepého mejdanu se mohou fanoušci těšit na hlavní tahouny jako jsou Pendulum, Delta Heavy, Zardonic, Bensley, Headhunterz, DJ Guv a spoustu dalších zvučných jmen. Při této příležitosti si mohou party people prodloužit tuto jízdu až do nedělního rána. Pražský klub Storm si totiž připravil na sobotu 25. listopadu oficiální afterparty, která nabídne top česká jména.

Jediná oficiální afterparty dalšího ročníku Imagination Festivalu nabídne v sobotu 25. listopadu nekonečnou hudební smršť, o kterou se postará špička českého drum and bassu a hard stylu a to hned na dvou stagích. O živé sety se postarají například DJs RIDO, MADFACE, BIFIDUS AKTIF, FAR HORIZON a řada dalších. Poněkud tvrdší nálož bude mít ve své režii sestava na druhé Hard stagi. Po pátečním mejdanu na Imagination se tak fanoušci mohou přemístit a příjemně se naladit na stejnou vlnu i v sobotu ve Stormu.

Rido, pražský drum and bassový producent, který fanouškům vyslal v loňském roce svoje studiové EP „Rhythm of life, které nabízí perfektní zvuk a dokonalé melodie. Devět let pracoval Rido na tomto počinu, který se rozhodně povedl. Producent však rozhodně nezahálí a maká dál. Kromě častého hraní pustil fanouškům také další skladbu „Sexy Thing“. Rido patří mezi ostřílené producenty a Dje, kteří na hudební scéně působí již řadu let a vydobyl si své důležité hudební místo.

Madface, ostravský rodák a producent, který v letošním roce sází fanouškům jednu pecku za druhou. „Fallen Deep Enough“ nebo „Hold On“ jsou toho živým důkazem. Vlastní produkci Madface odstartoval v roce 2010 a netrvalo dlouho, o rok později mu vyšel první release na českém labelu Deafmuted records. O dva roky později producent vydal EP s názvem „Later That Night“, který vyšel na Liquid Tones. V poslední době se čím dál častěji objevuje na spoustě akcích.

 LINE UP 

DnB Stage:
★RIDO / Blackout★
★MADFACE / RAM Records★
★BIFIDUS AKTIF / Let It Roll
★FAR HORIZON / Fallen Gemini & Lee Meow★
★DOUBLE YOU / Storm Resident
★PRASE / Storm Resident★
★GLOOM / Centrála★

Hard stage: 
★DARK WIZARD★
★THE BUTCHERS★
★SIXTAS★
★CRANE★
★GEEZ★
★KORTY★

VSTUPENKY / TICKETS
VSTUP ZDARMA se vstupenkou z Imagination, 100 CZK bez.

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤
Více informací naleznete na Facebook: https://storm-club.cz/imagination_afterparty

Zdroj: Strom club