V septembri príde do Bratislavy Ladi6.

V Bratislave sa v septembri predstaví jeden z najnovších objavov svetovej hiphopovej a soulovej scény, speváčka a rapperka Ladi6 z Nového Zélandu. Umelkyňa, ktorá vzbudila pozornosť na spoločných turné s Gilom Scott-Heronom, The Roots a De La Soul, zahrá 14. septembra v bratislavskom Ateliéri Babylon. Prvých sto vstupeniek v uvádzacej cene 12 eur je už k dispozícii na stránke www.orepole.sk.

Podobne ako Nneka či Selah Sue, aj Ladi6 mieša hiphop so soulom, rnb a reggae. Jej hlasový prejav má veľmi blízko k Mary J Blige či Eryke Badu, v iných skladbách zas pripomína Adele či Amy Winehouse. V Bratislave predstaví aj s kapelou materiál z oboch svojich doterajších albumov, ako aj skladby z pripravovaného tretieho počinu.

Ladi6, vlastným menom Karoline Tamati, pochádza zo Samoy a žije striedavo na Novom Zélande, v Afrike a v Európe. S Nnekou nemá spoločný len hudobný vkus, ale aj prístup k životu: Postoje, ktoré prezentuje v textoch, nie sú iba umeleckými posolstvami, ale snaží sa ich presadzovať aj mimo umenia, napríklad ako šéfka protifajčiarskej kampane Not Our Future.

Po vypredaní prvej stovky lístkov sa cena zvýši na 15 eur, na mieste bude vstupné 20 eur.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Ellie Goulding, Garbage, Gus Gus či Parov Stelar Band, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného koncerty Princess Chelsea, Mahala Rai Banda či Glena Hansarda.

Zdroj: Agentúra Ore Pole