Ladi6 vystúpi v Nu Spirit Clube.

Koncert novozélandskej rapperky a speváčky Ladi6, ktorý sa mal konať 14. septembra v Ateliéri Babylon, sa z kapacitných dôvodov presúva do bratislavského Nu Spirit Clubu. Predané vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade, ak vlastníkovi vstupenky nové miesto konania nevyhovuje, môže lístok vrátiť.

Ladi6 vzbudila pozornosť na spoločných turné s Gilom Scott-Heronom, The Roots a De La Soul. Podobne ako Nneka či Selah Sue, aj Ladi6 mieša hiphop so soulom, rnb a reggae. Jej hlasový prejav má veľmi blízko k Mary J Blige či Eryke Badu, v iných skladbách zas pripomína Adele či Amy Winehouse. V Bratislave predstaví materiál z oboch svojich doterajších albumov, ako aj skladby z pripravovaného tretieho počinu.

ladi6a

Ladi6, vlastným menom Karoline Tamati, pochádza zo Samoy a žije striedavo na Novom Zélande, v Afrike a v Európe. S Nnekou nemá spoločný len hudobný vkus, ale aj prístup k životu: Postoje, ktoré prezentuje v textoch, nie sú iba umeleckými posolstvami, ale snaží sa ich presadzovať aj mimo umenia, napríklad ako šéfka protifajčiarskej kampane Not Our Future.

Vstupenky v predpredajovej cene 12 eur sú k dispozícii na stránke www.orepole.sk. Na mieste bude vstupné 15 eur.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Ellie Goulding, Garbage, Gus Gus či Parov Stelar Band, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného koncerty Submotion Orchestra, The Young Gods či Prago Union.

Zdroj: Agentúra Ore Pole