V rámci Rádia Free sa predstaví Command Strange!

Radio Free a After8 Radio Show Vám predstavuje officiálny Guest Mix od dja a producenta, COMMAND STRANGE, ktorý reprezentuje hudobný žáner Liquid Drum and Bass. Na RadiuFREE si ho môžete vypočut 13. júna 2012 vo večerných hodinách od 20:00 do 22:00! Ale ešte predtým pár slov o slávnej kariére tohto mladého a talentovaného chalana.


COMMAND STRANGE – Fokuz, Grid, Cesius, Integral, Nu Directions, Hospital, Allsorts, Rubik, Have-A-Break, Citrus, Basswerk, Good Looking, Expressions, Antillectual Beats.


Command Strange



Zázračné dieťa liquid funk-u pochádza zo slnečnej krajiny z Kazachstanu a jeho meno ,,Command Strange,, sa už stalo pojmom pre všetkých milovníkov drum and bassu.


Vo svojich siedmich rokoch sa zoznámil s hudobným štýlom Jungle a netrvalo mu dlho, aby začal aj svoju vlastnú produkciu. Vždy sa zlepšoval a v 16-tich vydava jeho tracky Liquid Brilliants Records. Neskôr labely, ako Fokuz, Influenza Media, Digital Colours tiez pridali jeho tracky do zoznamu. Na jeho melodickú produkciu sú typicke pozitívne vibrácie, v ktorých sa nachádzajú aj krásne soul, jazz, funky beaty, a nevynechá ani minimal/tech dnb. Rýchlo získal podporu od najväčších, ako napr. LTJ BUKEM, GOLDIE, HYPE, FABIO & GROOVERIDER, CRISSY CRISS, ARTIFICIAL INTELLIGENCE, NETSKY, EZ ROLLERS a veľa mnohích… Na zaciatku roku 2010, ked labely Have-a-Break a Fokuz úspešne vydali jeho tracky, FOKUZ mu ponúkol jeden album. ,,Naj osviežujúce melódie, ktoré si len dokážete predstaviť,, v novembri 2010 Kmag takto charakterizal jeho album


Alexey naďalej experimentuje zo štýlmi ako Jump Up, Tech, New School a tieto nahrávky sme mali možnosť vypočuť už na druhom sólovom albume label Fokuz, rok 2011, album vydali GRID a Integral Recordings na vinyloch.


Tento mladý, 20 ročný talentovaný chalan sa nezastavuje! Najbližšie tracky môžeme očakávať na labeloch Good Looking, Grid, Fokuz, Integral, Celsius, Allosrts, Nu Directions, Rubik, Prestige Music, Antillectual Beats. V nasledujúcich rokoch budeme ešte bezpochyby o COMMAND STRANGE počuť.


13-ho júna nezabudnite počúvať RadioFREE, kde COMMAND STRANGE prinesie len tie naj tracky. Chcete vediet viac o nás? Tak sa pridajte k nám na facebooku, do skupiny AFTER8 Radio Show.

Just Because We Love Drum and Bass!



RadioFREE

AFTER8 Radio Show

Zdroj: RadioFREE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET