V PRIESTOROCH PRIEMYSELNEJ HALY BOLO RUŠNO – hudobník GABO si vybral toto miesto pre svoj videoklip.

Industriálny objekt na kraji Trnavy si vybral GABO na natočenie videoklipu k jeho novinke „ČO JE SPRÁVNE“.

Toto miesto bolo vyhovujúce po všetkých stránkach – v prvom rade malo atmosféru, ktorá sa presne hodila k skladbe. A keďže tá je skôr v rockovom štýle, nikoho sme nerušili ani hlasnou hudbou ani hlukom pri nahrávaní klipu. Veľkolepý priestor dokonca ponúkol aj bonusy navyše – okrem dokonalej tmy,  ktorá ešte viac podčiarkla a zvýraznila samotný text, sme tu využili aj vysokozdvižný vozík, ktorý nám pomohol dať hlavné svetlo do výšky nad bicie.“

Samotná realizácia klipu trvala necelý deň, viac času strávil hudobník pri postprodukcii. Na natáčaní sa zúčastnilo veľa ľudí z Gabovho okolia, ktorí prišli pomôcť a podporiť tvorbu klipu.

„Pomáhali so všetkým – s názormi, s kostýmami, s osvetlením, dokonca aj s občerstvením Z točenia klipu sa tak stal veľký zážitok nielen pre nich, ale určite aj pre mňa. S ich prítomnosťou prišli tie správne vibrácie, urobili ma šťastným a za to im ďakujem.“ dopĺňa Gabo. 

Prostredníctvom songov Gabo väčšinou ponúkol publiku svoje spomienky, príbehy. V pesničke „ČO JE SPRÁVNE“ však žiadny príbeh nehľadajte, ústredným nosníkom textu je sila intuície a zachovanie vlastnej identity.

S textom skladby a realizáciou klipu pomáhala i trnavská raperka Martina Fabová, známa ako Fejbs, na gitare sa predstavil  Marián Radošovský.

Momentálne Gabo chystá krst svojho prvého CD – GABO spojený s koncertom, ktorý pre obmedzenia odkladal už pár mesiacov. CD GABO si fanúšikovia môžu zakúpiť už aj v predajni CD Aquarius Rock Shop.

Hudobník pracuje na texte k ďalšej novej skladbe a určite ho toto leto uvidíte  za bicími i na letných pódiách. 

Zdroj: TS