Hudobník GABO si vybral partnerku. Do videoklipu k skladbe VÝLET pozval slovenskú herečku Petru Blesákovú.

Slnečné septemrové dni si vybral GABO na natočenie a predstavenie klipu k jeho poslednej hudobnej novinke „VÝLET“.

Centrálnou témou väčšiny Gabových skladieb je vzťah muža a ženy. Výnimku neurobil ani tentokrát.

„Pieseň je o dvojici, ktorá sa spoznala cez internet. Na prvom spoločnom výlete na bicykloch zažili niečo tak silné, že sa rozhodli nechať si to ako tajomstvo“ , prezrádza Gabo.

V klipe si zahrala slovenská herečka Petra Blesáková, ktorá rada prijala pozvanie na cyklo-potulky uličkami Trnavy a blízkeho okolia.

„ Mám šťastie na ľudí okolo seba. Aj tentokrát som sa mohol spoľahnúť na známych a kamarátov,  ktorí mi ochotne pomohli s tvorbou a realizáciou klipu, za čo im patrí moje poďakovanie.“

Gabo má rád zložitejšie rytmické momenty, v hudbe využíva dynamickosť a harmóniu. V skladbe „Výlet“  zariskoval a refrén doladil do funky štýlu. Táto zmena zároveň naznačuje, ktorým hudobným smerom sa bude uberať jeho nasledujúci album.

Hudobne a textovo je skladba v Gabovej réžii, basgitaru mal pod palcom Richard Gajlík, gitaru Adam Cisár.

Trnavského hudobníka môžete najčastejšie vidieť sedieť za bicími v trnavskej kapele Bystrík banda, aktívne spolupracuje i so slovenskou speváčkou Svetlanou Rymarenko.

V r. 2020 sa so svojou skladbou „Tak blízko“ zúčastnil súťaže Košický zlatý poklad, kde v silnej konkurencii 12 finalistov zabodoval hneď dva krát – nielen celkovým umiestnením na 2. priečke, ale i získaním ocenenia novinky KZP  – Cena za najlepší text.

Zdroj: Ivana Školeková