V okolí jazera Izra pri Košiciach sa zjavil anjel!

V okolí jazera Izra pri Košiciach sa zjavil Anjel. Blond vlasy, biele šaty a úsmev, ktorý lieči. Šťastie zoznámiť sa s bytosťou s nadpozemskou krásou mali Suvereno a Paul Project.

O ich spoločnom stretnutí sa môžete presvedčiť v novom klipe. Kým v skladbe „Ak to musí byť“ nenechali na hlavnej hrdinke jednu nitku suchú, teraz ponúkajú výhradne pozitívne posolstvo.

anjel-1

Hoci Suvereno mal text napísaný ešte v roku 2011, teda v čase, keď začal chodiť so svojou súčasnou partnerkou, chýbala mu správna hudba. Pred trištvrte rokom však mali s Paul Projectom v Košiciach spoločný koncert a vtedy ho zaujala skladba Beams of Love.

„Suve v tom čase pripravoval nový album, preto sa ma opýtal, či by hudbu z tejto pesničky mohol použiť. Mňa tento nápad oslovil, preto som originál stiahol a celú „réžiu“ nechal na ňom. Keďže v srdci som stále romantik, nová verzia sa mi páči, dokonca si to spieva aj moja snúbenica, ktorá je absolútne undergroundová,“ dodal s úsmevom Pavol Petrik.

Podľa Suverena má pieseň dva rozmery. Text, ktorý nakoniec od základov prepísal, venoval svojej priateľke a zároveň ukazuje ostatným návod, ako v partnerovi hľadať, nájsť a podporovať kladné povahové črty. „Každý máme v sebe dve povahy, anjela a démona. Teraz som sa rozhodol zamerať na tú krajšiu časť v nás, lebo chcem inšpirovať ľudí, aby u svojho partnera podporovali a živili práve entitu charakterizovanú anjelom,“ uviedol Suvereno.

K skladbe, ktorú Suvereno zaradil na svoj aktuálny album Jednoducho, vznikol aj videoklip. Natáčal sa v okolí Izra Lake pri Košiciach, kde P. Petrika zaujala panenská príroda a práve táto scenéria sa mu najviac hodila pre navodenie pozitívnej atmosféry. „Naposledy som bol pri Izre, keď som mal sedem rokov, ale pamätal som si, že tam bolo krásne. V scenári som si zlepil viacero vecí dokopy a klip presne korešponduje s tým, akú som mal predstavu,“ konštatoval P. Petrik.

anjel-2

Natáčanie trvalo dva dni. S prvými zábermi začali večer a pracovali do tretej rána. Po troch hodinách spánku sa na pľac vrátili a o najspontánnejší záber sa postaral Suvereno v závere. Keď vchádzal do člna, neudržal rovnováhu a spolu s „anjelom“ zleteli do vody. „Musím povedať, že pred touto scénou som si vyložil z vrecka mobil a kľúče od auta. Ako keby som to tušil, a možno tým aj podvedome privolal,“ smial sa Suvereno.

Imrich Makó, PR a produkčný manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.