V novembri do Bratislavy zavíta Loreen.

S hitom Euphoria vyhrala Eurovíziu a prevalcovala hitparády, napriek tomu to však nie je žiadna umelá hviezda vyrobená pre televízne obrazovky. Loreen je aj podľa kritikov vyzretou muzikantskou osobnosťou a jej album Heal je jedným z najpríjemnejších prekvapení minulého roka.

Švédka s marockými koreňmi pripravuje nový album a na jeseň sa prvýkrát predstaví aj na Slovensku. Jej koncert so živou kapelou si budeme môcť vychutnať 30. novembra v bratislavskom Ateliéri Babylon. Prvých sto vstupeniek v uvádzacej cene 25 eur je už teraz k dispozícii na stránke www.orepole.sk.

loreen2013

Loreen sa podobne ako Ellie Goulding či Pink radí k interpretom, ktorí stierajú hranice medzi komerčnou a alternatívnou scénou. Jej hudba je spojením tej správnej dávky severskej mrazivej atmosféry, modernej elektroniky a hitovosti. Hudobne a producentsky Loreen pomáhajú ľudia, ktorí stoja za Rihannou či elektropopovým duom Icona Pop.

Loreen (29), vlastným menom Lorine Zineb Nora Talhaoui, sa snaží bojovať aj na mimohudobných frontoch a jej podrezaný jazyk sa nezastaví ani pred kritikou politikov v krajinách, kde vystupuje. Svoje si už od nej vypočuli bieloruský prezident Alexander Lukašenko aj prezident Azerbajdžanu Ilham Alijev.

 

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Ellie Goulding, Garbage, Gus Gus či Parov Stelar Band, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného vystúpenia britských Submotion Orchestra, švajčiarskych The Young Gods či kanadského súrodeneckého dua Tegan And Sara.

Zdroj: Agentúra Ore Pole