Hudobné dobro skupiny J.A.R. bude eskalovať v bratislavskom Babylone .

20. augusta 2020 bude česká legendárna skupina J.A.R. v Ateliéri Babylon v Bratislave s iróniou sebe vlastnou temne budovať to, čo vie najlepšie. Poriadne nadupaný koncert plný hitov, hudobníckych, speváckych a rapových výkonov s veľkou dávkou humoru a nadhľadu.

Po veľkolepých oslavách minuloročnej tridsiatky odohrala Jednotka Akademického Rapu niekoľko koncertov a na jar 2020 sa tak, ako všetci ostatní hudobníci musela na čas nedobrovoľne zastaviť. Zahrali pár online koncertov a po uvoľneniach sú už opäť v plnej hudobnej zbroji a tešia sa na divákov. Rozbehli nové turné Ironie temného budovatele chystajú aj nový album. V Čechách už stihli od fanúšikov a odborníkov získať množstvo priaznivých reakcií.

Český hudobný portál musicserver.cz o jednom z koncertov v Prahe napísal: „Táto desaťčlenná hudobná svorka dozrieva ako víno! Muzikanti, aj speváci a rapperi sa s každou skladbou pohrávajú s ľahkosťou, každý má svoj priestor a zároveň všetci tvoria jeden kompaktný tím a to aj napriek tomu, že na jeho čele stoja traja charizmatickí a rozdielni performeri. Práve v tom je však ich sila….Bolo to spontánne a bláznivé, rovnako ako ich hudba.“

Prvá slovenská zastávka tohto turné bude v Bratislave Na svojej už domovskej scéne, na pódiu v bratislavskom Ateliéri Babylon, to J.A.R. v najlepšej forme rozbalí 20. augusta 2020 o 20.00 h. Magické dvadsiatky spolu s osmičkou určite vytvoria spolu s divákmi dokonalú atmosféru pre strhujúcu šou so skladbami zo zatiaľ posledného abumu Eskalace dobra, ale aj ďalšími už časom preverenými a aj u nás obľúbenými skladbami. Množstvo hitov z ôsmych vydaných albumov, pulzujúca rytmika, radosť z hudby a energická pódiová šou s veľkou dávkou špecifického humoru a nadhľadu – to sú najdôležitejšie esencie koncertov skupiny J.A.R. Je to partia hudobníkov, ktorí sú radi spolu, baví ich hrať, baviť sa na pódiu a tým zabávať aj všetkých okolo. Počas svojej tridsaťročnej histórie tým dokonale „nakazili“ aj fanúšikov na Slovensku. Pri dodržaní všetkých hygienických opatrení to bude jediný a najbezpečnejší druh „vírusu“, ktorý nikomu neublíži, ale všetkých pozitívne naladí a poteší na duši.     

Vstupenky na koncert J.A.R. – 20.8. 2020 v Ateliéri Babylon sú  v predaji na:
http://babylonatelier.sk/event.php?slug=3221-j-a-r-ironie-temneho-budovatele

Ďalšie aktualizované info:
http://atelierbabylon.sk/program

J.A.R :
Michael Viktořík – rap
Oto Klempíř – rap
Dan Bárta – zpěv
Roman Holý – klávesy, zpěv
Miroslav Chyška – kytary
Pavel Bady Zbořil – bicí
Robert Balzar – bassa
Filip Jelínek – trombón
Radek Kašpar – saxofon
František Kop – saxofon

Zdroj: TS