V Lučivnej túto sobotu adrenalínové štvorkolky, ale aj Iné Kafe, Rytmus, Ego, Kali, Kristína a mnoho iného!

Už túto sobotu sa v Lučivnej pri Svite uskutoční 7. ročník vytrvalostných pretekov štvorkoliek QUADTROPHY LUČIVNÁ 2014. Ide o ojedinelý slovenský pretek dvoj až trojčlenných tímov v štyroch kategóriách na 11,5km okruhu nad obcou Lučivná. Tento rok pribudol do programu bohatý kultúrny program nielen pre fanúšikov adrenalínových pretekov, ale dokonca pre celé rodiny.

Na „maratóne“ štvorkoliek je tento rok pripravený už od skorého popoludnia bohatý program na pódiu, kam zavíta slovenská hudobná špička na čele s Rytmusom, Egom, Iné Kafe, Kristínou, Strapom, Kalim, The Paranoid, Djom EKG…Celodenným programom, ktorý začína tréningovými jazdami už od 10:00hod. bude sprevádzať moderátor Andrej Bičan.

quad-1

Spoluorganizátor Branislav Repka: „Najmenší sa môžu tešiť na vyše 300m2 atrakcíí v tzv. Detskylande, kde ich čaká stretnutie s obľúbenými rozprávkovými postavičkami zo seriálu A je to!, chýbať nebude ani dvojička Mickey Mouse so svojou Minnie, navštíviť nás prídu aj dvaja šmolkovia, pripravený bude skákací hrad a uzatvorené nafukovacie ihrisko a hlavne kopec súťaží s moderátorom Andrejom Bičanom dokonca o diplomy a rôzne malé, či väčšie ceny a sladkosti…“

Pre dospelých to budú spomínané koncerty, ale tiež skúšobné jazdy na offroad automobiloch partnerskej značky, občerstvenie v bufetoch a samotné vytrvalostné preteky motorových štvorkoliek.

quad3

Dvoj až trojčlenné tímy budú súťažiť v štyroch kategóriách:
2×4 šport
4×4 do 500cm 3
4×4 do 700cm 3
4×4 nad 700cm 3

Usporiadateľom už 7.ročníka pretekov QUADTROPHY LUČIVNÁ 2014 je športový klub ATV Quadsport Lučivná a riaditeľ pretekov Marián Pitoňák už teraz avizuje rekordný ročník: “Prihlásených máme 74 tímov a vyše 115 jazdcov, čo je jednoznačným rekordom nášho ojedinelého preteku…Veľmi dbáme aj na samotnú bezpečnosť jazdcov, či všetkých fanúšikov, ktorí k nám túto sobotu zavítajú, takže pridávame vyše 600m oplotených zón na sledovanie pretekov, v pohotovosti počas dňa bude vyše 250 organizátorov, medzi ktorými je tiež záchranná služba, SBS, polícia, navigátori, hostesky, atď. 30 ľudí bude regulovať len samotnú dopravu v obci, ktorej časť bude pre tieto preteky hermeticky uzavretá, pripavené sú dve záchytné parkoviská v tesnej blízkosti trate, na ktoré sa návštevníci dostanú po značení, ktoré budú umiestnené už pri vjazde do obce Lučivná.”

A najdôležitejšia informácia na koniec: Vstup na samotné preteky, bohaté koncertné vystúpenia pod holým nebom, či do samotného Detskylandu bude úplne zadarmo!

Všetky informácie nájdete aj na stránke www.stvorkolky.net. 

PROGRAM PRETEKOV QUADTROPHY LUČIVNÁ 2014
07.02.2014 registrácia 16:00-19:00hod.
08.02.2014 registrácia 06:30-10:00 hod.
Preberanie štvorkoliek 06:30-10:15 hod.
Zoznamovanie sa s traťou od 10:30hod.
Štart 12:00 hod.
Cieľ 16:00 hod.
Vyhodnotenie cca o 17:30 hod. sa uskutoční v areáli pretekov

quad-

Zdroj: JK