V Bratislave zahrajú Pink Floyd!

V Bratislave zahrajú Pink Floyd! Už po tretí raz sa u nás predstaví najúspešnejšia revivalová skupina na svete The Astralian Pink Floyd Show. 13. mája na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu predvedie efektnú laserovú show. Nenechajte si ujsť najväčšie hity Pink Floyd 40 rokov po  vydaní  kultového albumu „The Dark Side of the Moon“!

Máte radi Pink Floyd a chcete počuť legendárne hity „Money“ či „Time“ naživo? Máte jedinečnú príležitosť! Do  Bratislavy sa vráti najznámejšia a najúspešnejšia revivalová kapela na svete – The Australian Pink Floyd Show. Kapele sa ako jedinej podarilo obnoviť vzhľad, atmosféru a zvuk koncertov Pink Floyd. Skupinu podporuje samotný gitarista a spevák Pink Floyd David Gilmour.

„Je to oficiálna revivalová skupina legendárnych Pink Floyd. Sú rovnako dobrí ako originál. Minuloročný koncert mal vynikajúce ohlasy a ľudia si The Australian Pink Floyd vyžiadali opäť. Tak sme sa rozhodli, že im vyhovieme.“  S nadšením opisuje šéf agentúry 212 Roman Hodoň.

V slovenskej metropole sa The Australian Pink Floyd Show predstavia v rámci turné Eclipsed By The Moon, ktorým si pripomenú 40. výročie kultového albumu „Dark Side of The Moon“. Najúspešnejšieho albumu Pink Floyd sa po celom svete sa predalo vyše 50 miliónov kópií.  Práve tento album sa udržal na prvých priečkach hitparád najdlhšie v histórii.

„Album The Dark Side of The Moon je právom považovaný za jeden z najlepších albumov všetkých čias. Hrať piesne z tohto albumu, je ako hrať modernú, klasickú, orchestrovú hudbu. Snažíme sa verne naštudovať každý detail piesní, ako to len ide.“ Prezrádza spevák Steve Mac.

Vznik The Australian Pink Floyd Show sa datuje na rok 1988. Hudobníci pochádzajú z austrálskeho mesta Adelaide. Skupina je známa po celom svete, najmä ako jediná tribute kapela, ktorej sa podarilo z lokálnej skupiny vypracovať na svetoznámu formáciu. The Australian Pink Floyd Show sú talentovaní muzikanti, ktorí úzkostlivo dbajú na všetky detaily v hudobnom vyjadrení svojich vzorov. Prinášajú tak skutočne vernú hudobnú aj vizuálnu show, ktorá nenechá žiadneho fanúšika Pink Floyd chladným. Show plná laserov, videí a efektov bude pre divákov neopakovatelným zážitkom. Vrátiť sa do čias legendárnej skupiny Pink Floyd  môžete 13. mája 2013 o 19:00 na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na stránke www.ticketportal.sk

Zdroj: Propaganda House s.r.o.