Pink Floyd Project Lt ponúknu v Košiciach dokonalú hudobnú a vizuálnu poéziu.

Pink Floyd sú hudobnou legendou, ktorá patrí svojim nadčasovým odkazom medzi najvplyvnejšie kapely minulého storočia. Majstrovská hudba doplnená počas koncertov o dokonalý vizuálny zážitok fascinuje milióny fanúšikov po celom svete, ktorí si budú môcť vychutnať skvelú šou 7. decembra v košickej STEEL Aréne, kde vystúpi Pink Floyd Project Lt.

Pink Floyd inšpirovali množstvo hudobníkov, medzi inými Davida Bowieho, Genesis, či Yes. Výnimkou nebol ani producent a gitarista Saulius Fainas. Keď videl prvýkrát naživo partiu okolo Davida Gilmoura, okamžite sa mu ich koncertná šou dostala pod kožu a fanúšikovská vášeň sa zmenila na životný sen. Inšpirovaný týmto silným muzikantským zážitkom dal dokopy talentovaných hudobníkov z Veľkej Británie a Litvy, aby s nimi založil Pink Floyd Project Lt. „Ako to už býva, človek si zvykne najviac zapamätať to, čo sa v jeho živote udeje prvýkrát. My sme mali premiéru v hlavnom meste Litvy Vilniuse, kde prišlo na koncert 3 000 ľudí. Po mnohých intenzívnych skúškach a obrovskom množstve energie, ktoré sme venovali tomu, aby všetko znelo ako Pink Floyd, sme zrazu dostali od publika skvelú spätnú väzbu. Našimi fanúšikmi sú dnes väčšinou ľudia, pre ktorých je Pink Floyd viac ako kapela, preto to vtedy pre nás bola veľmi veľká odmena,“ vysvetľoval manažér Pink Floyd Project Lt. Audrius Cepas.

Ako dodal, Pink Floyd sú hudobnou legendou aj vďaka tomu, že muzikantsky kráčali po vlastnej ceste, preto všetky ich albumy sú originálnym umeleckým dielom s pridanou hodnotou v podobe textov s jasným spoločenským odkazom. Fanúšikovia sa môžu v STEEL Aréne v Košiciach tešiť na autentickú koncertnú poéziu s tuctom muzikantov, doplnenú o pôsobivú videoprojekciu a laserové svetelné efekty, ktoré sú neodmysliteľnou podporou pre najväčšie hity kapely. „Pred koncertom sa v našej šatni nedeje nič špeciálne. Snažíme sa len o dobrú náladu, aby sme ponúkli hudbu „made in Pink Floyd“ v dokonalom prevedení. Mimochodom môžem ešte prezradiť, že pred koncertom netolerujeme žiadny alkohol,“ dodal s úsmevom A. Cepas.

Pink Floyd Project Lt vystúpia na Slovensku prvýkrát a členovia kapely sa na Košice tešia. Ako prezradil A. Cepas, každá nová krajina je pre nich veľmi zaujímavá, preto sa o nej snažia získať prostredníctvom internetu čo najviac informácií. „Spomienky si uchovávame vďaka fotkám a videám, či už z krajiny ako takej alebo potom samozrejme z koncertnej haly, tiež si archivujeme plagáty o našich koncertoch a články v médiách. Vždy si snažíme priviezť domov aj niečo originálne, čo nám pripomína mesto, kde sme hrali a samozrejme veľmi radi vyskúšame národnú kuchyňu. Vieme aj o slávnej slovenskej kuchyni a čo najskôr chceme ochutnať guľášovú polievku,“ zaprial si A. Cepas.

Vstupenky si na koncert Pink Floyd Project Lt, ktorý sa uskutoční 7. decembra 2017 v košickej STEEL Aréne, si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

Imrich Makó, PR a produkčný manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.