V Bratislave zahrá vynovená N.O.H.A.!

V bratislavskom Kultúrnom centre Dunaj vystúpi 1. novembra nemecko-španielska formácia Time Switch, pokračovateľ legendárnej skupiny Noise of Human Art (N.O.H.A.), ktorá sa v posledných rokoch stala miláčikom bratislavského publika.

V Dunaji tak zaznejú všetky známe hity skupiny ako Tu Cafe, Balkan Hot Step či Dive In Your Life, ako aj materiál z pripravovaného albumu Time Switch. Prvých sto vstupeniek za zvýhodnenú cenu 11 eur je už v predaji na stránke www.orepole.sk.

Minerva

Pôvodný súbor N.O.H.A., ktorý sa zapísal do povedomia fanúšikov mixom drum’n’bassu, breakbeatu, flamenca, balkánskej hudby, jazzu a rapu, opustil minulý rok jeho zakladajúci člen Filip Šebánek, ktorý si následne založil projekt Circus Underground. Zostávajúci členovia súboru vrátane charizmatickej speváčky Minervy Diaz-Perez pokračujú pod názvom Time Switch, pripravujú nový album a počas jesenného turné neobídu ani Bratislavu.

Elektronické lístky sa dajú zakúpiť prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk, bežné lístky sú k dispozícii v predajni Dr. Horák na Medenej 19 v Bratislave.

Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy za posledný rok interpretov ako Parov Stelar Band, Belleruche a Ghostpoet, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia umelcov ako Nneka, Gus Gus, či reprízu koncertu Parov Stelar Band v bratislavskom NTC.


Ďalšie koncerty ORE POLE:
19. 7. Nneka
11. 9. Stereo Total
21. 9. Parov Stelar Band
12. 10. Gus Gus
17. 10. Belleruche
18. 12. Shantel & Bucovina Club Orkestar

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET