V Bratislave zahrá DJka a producetka Joyce Muniz.

Temperamentná, šarmantná, šikovná a stále populárnejšia… Tak by sa v skratke dala opísať DJka a producentka Joyce Muniz, ktorá 29. Augusta zahrá v Bratislave.

Pôvodom je z Brazílie, ale za svoj domov si vybrala rakúsku Viedeň. Jej sety znejú po celom svete rovnako ako jej hudba, ktorá vychádza na renomovaných labeloch Exploited Records z Berlína (label, na ktrom vydáva svoju jedinečnú house music aj Claptone), 20/20 Vision alebo rakúsky G-Stone. Spolupracovala na albume Louieho Austena a jej remixy, ktoré mimochodom robila pre mená ako Stereo Mcs, Steve Bug, Shonky a ďalších môžete nájst na !K7, Poker Flat, Get Physical, Gomma alebo ten najnovší na 8 Bit Records.  To je Joyce Muniz.

Sunset_Vibez_29082915_02

Sme veľmi radi, že záver leta, teda aspoň ten kalendárny, budeme oslavovať v spoločnosti tejto osobnosti, ktorá na bratislavsý Sun Deck určite prinesie super atmosféru a vám toľko energie do nôh, aby ste to celé pretancovali.

Sunset_Vibez_29082915_03

Tancovať budete môcť už od 16:00, kedy celá akcia Sunset Vibez pravidelne začína a popri Joyce Muniz zahrajú aj Whyme, Baltazar, Milos a duo PLUSplus.

Sunset_Vibez_29082915_09

Treba sa tešiť!!!

SUNSET VIBEZ
29. August 2015
SUN DECK, Tyršovo nábrežie, Bratislava
www.facebook.com/sundeckbar

DJs:
Joyce Muniz (Exploited Rec. / 20/20 Vision)
PLUSplus, Milos, Baltazar, Whyme
www.sundeck.sk
www.facebook.com/leporelofm
www.facebook.com/leporelolabel
www.facebook.com/radiofm

Ako sa najrýchlejšie dostaneš na Sun Deck z centra Bratislavy:
https://goo.gl/jfDafZ

Sunset_Vibez_29082015_POSTER

Zdroj: SUNSET VIBEZ