V Bratislave vystúpi Shantel & Bucovina Club Orkestar!

Bratislava zažije ešte pred Vianocami poriadne divokú balkánsku party. V Ateliéri Babylon vystúpi v utorok 18. decembra Shantel a jeho Bucovina Club Orkestar. Shantelove vystúpenia sršia energiou, aká je nám známa napríklad z filmov Emira Kusturicu a pripomínajú bláznivé balkánske oslavy a svadby.

Shantel je dlhoročnou atrakciou veľkých letných festivalov a každoročne práve pred Vianocami vyráža na veľké európske turné, ktorého súčasťou sa prvýkrát stane aj Bratislava.

O afterparty po koncerte Shantel & Bucovina Club Orkestar sa postará slovenský projekt Malalata, ktorý sa dostal do povedomia fanúšikov originálnym mixom balkánskej hudby, elektroniky a swingu.

Predpredajové vstupenky na koncert Shantel & Bucovina Orkestar sú v predaji na stránke www.orepole.sk. Lístky sú k dispozícii aj v predajni Dr. Horák na Medenej 19 v Bratislave.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Garbage, Gus Gus, Parov Stelar Band či Nneka, na budúci rok chystá okrem iného vystúpenie Ellie Goulding.

Zdroj: Agentúra Ore Pole