V Bratislave vystúpi Glen Hansard.

Bratislava sa stala súčasťou tohtoročného turné írskeho pesničkára a speváka Glena Hansarda. Svoj sólový album predstaví 18. augusta v Ateliéri Babylon. Prvých sto vstupeniek v zvýhodnenej cene 25 eur je už k dispozícii na stránke www.orepole.sk.

Hansard kráča na sólovej dráhe v šľapajach Leonarda Cohena, Boba Dylana či Brucea Springsteena a medzi veľkých fanúšikov jeho hudby patria aj také celebrity ako Bono Vox či Eddie Vedder.

Frontman kapely The Frames a člen zoskupenia The Swell Season sa u nás stal známym najmä vďaka oscarovému filmu Once, v ktorom si zahral po boku svojej vtedajšej priateľky Markéty Irglovej. A hoci sú už rozídení, aj z textov na aktuálnom albume je zjavné, že ich vzťah je pre Glena naďalej dôležitou témou.

Ako sám hovorí, život z času na čas musí bolieť, aby nás vzápätí mohol potešiť: „No shit, no roses.“ Glenove teórie o živote podfarbené jeho hypnotickou gitarou a sprievodnou kapelou sľubujú jeden z najväčších koncertných zážitkov tohto roka.

Agentúra Ore Pole priniesla v minulom roku do Bratislavy interpretov ako Garbage, Gus Gus, Nneka či Parov Stelar Band, v najbližších týždňoch pripravuje okrem iného vystúpenia Ellie Goulding, Gabin či The Balanescu Quartet.

Zdroj: Agentúra Ore Pole