V Ateliéri Babylon vystúpi Nils Frahm!

V Bratislave sa v novembri predstaví jeden z najzaujímavejších skladateľov a interpretov modernej vážnej hudby. Berlínčan Nils Frahm, ktorý kráča v šľapajach skladateľov ako Philip Glass či Arvo Pärt, vystúpi 14. novembra v Ateliéri Babylon.

Frahm patrí k novej vlne skladateľov vážnej hudby, ktorí klasické nástroje kombinujú miestami s elektronikou či vysamplovanými zvukmi mesta a civilizácie. Blízky priateľ islandskej ikony modernej vážnej hudby Ólafura Arnaldsa, s ktorým nedávno vydali spoločný album, chodil na klavír k Nahumovi Brodskemu, poslednému žiakovi Piotra Iljiča Čajkovského. Medzi oddaných fanúšikov Nilsa Frahma sa radí aj Thom York z Radiohead.

Hľadisko v Ateliéri Babylon bude počas vystúpenia Nilsa Frahma prispôsobené na sedenie, preto bude jeho kapacita obmedzená. Prvých sto vstupeniek za zvýhodnú cenu 10 eur je už od utorka v predaji na stránke www.orepole.sk. Lístky sú k dispozícii aj v predajni Dr. Horák na Medenej 19 v Bratislave.

Agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy interpretov ako Nneka, N.O.H.A., Belleruche či Ben Westbeech, v najbližších mesiacoch pripravuje okrem iného vystúpenia Garbage, Gus Gus, Stereo Total či reprízu minuloročného koncertu Parov Stelar Band.

Viac informácií o koncerte a podujatiach Ore Pole nájdete na www.orepole.sk alebo www.facebook.com/orepole.

Zdroj: Agentúra Ore Pole