Uži si leto s magazínom Wave!

Leto sa už rozbehlo na plné pecky a ty si ho môžeš vychutnať aj s magazínom Wave. Ak si ešte o magazíne nepočul, tak by si to mal rýchlo napraviť. Je to totiž jediný slovenský magazín, v ktorom sa dočítaš tie najhorúcejšie info o tanečnej a klubovej hudbe.

Čo ťa čaká v letnom vydaní je už z titulky úplne jasné. Je to rozhovor s Tiestom, ktorý okrem iného prezradí niečo aj o svojej spolupráci s Wolfgangom Gartnerom. Dočítate sa aj o jeho novom albume Club Life vol.2 Miami a môžete si oň aj zasúťažiť.

Magazínu sa podarilo sprostredkovať rozhovor aj s hviezdami ruskej scény a to trojicou Swanky Tunes, ktorí nám prezradili, že chystajú naštartovať svoj vlastný label. O svojom release „Past, present, future“ hovoril kanadský producent Carlo Lio a v kratučkom rozhovore sa slovenským clubberom predstavil aj Angličan Ben Coda.

Aby tých rozhovorov nebolo málo a neboli iba s ľuďmi zo zahraničia, môžete si prečítať niečo o producentovi a Djovi, ktorý si hovorí IM3, vyspovedali sme jedného z členov Drumatique crew, Svetluxa a zopár slov k situácii na tanečnej scéne priložil aj líder portálu Housemusic.sk, Wychitawacs.

Dočítete sa tiež, ako bolo na festivale Wilsonic, čo si o nafúknutej bubline okolo EDM myslí Richie Hawtin, Kaskade, Above & Beyond a Steve Angello, alebo ktorý festival by ste toto leto mali navštíviť. Ani v tomto čísle nechýbajú pravidelné rubriky ako Charts, News, alebo Kvíz, ktorý bol tentokrát mimoriadne zákerný.

To, na čo sme najviac hrdí je CD kompilácia, ktorú sa nám podarilo namixovať v spolupráci s letným festivalom BeeFree. CD obsahuje 21 skladieb vyprodukovaných slovenskými autormi a nesie sa v štýle house.

Tracklist:
01. Richard S – Future Crap (Original Mix)
02. SouTHboy feat. Mother@Work – Takataka (Sensing Danger)
03. Raavn – Midsummer (Original Mix)
04. Sensoreal – One Way Ticket (Ghost Dub)
05. Marosh – Mezzanine (Original Mix)
06. Milos – 40 porsches (Original Mix)
07. Tomin Tomovic – Desire For Harmony (Original Mix)
08. Balage Roeth – Lets Get (Original Mix)
09. Dave Boyle – Sundance (Bollo Remix)
10. Puding Pani Elvisovej – Astoria (Bollo Vocal Remix)
11. Dave Boyle – Love Them & Leave Them (Original Mix)
12. Pt Kozel – Black Sun (Original Mix)
13. Nevy – Nadeya (Original Mix)
14. Drahosh – Me (Original Mix)
15. Bennito V – Welcome Back Gary ((Original Mix)
16. DJTproject feat. Benco – Funky Boca Town (Original Mix)
17. NoTomash – Café Mambo (Peet & Breeth Remix)
18. BassBeatz – Pijano (Original Mix)
19. Thomas Fronix – Monday (Original Mix)
20. Juraj Grafik – Monotone (Peet & Breeth Remix)
21. House Smileez – Voices (Original Mix)

V magazíne, ako vždy nájdeš aj tajničku, v ktorej môžeš tento krát vyhrať vstupy na najbližšiu Trancefusion v Prahe pre 2 ososby, a o príjemné cestovanie na tento event sa postará Partybus.sk

Magazín si môžeš objednať už teraz na adrese obchod@wavemag.eu alebo obchodcz@wavemag.eu. Zakúpiť si ho môžeš (ak nás distribúcia nesklame) na predajných miestach uvedených na našom webe www.wavemag.eu v sekcii BUY WAVE a tiež na špeciálnych predajných miestach, a to:
Techhouse.sk, Bratislava
Showtechnic, Bratislava
Metroclub, Šaľa
JP Market, Malacky
Barracuda, Nitra
Shaka, Púchov
Groteska Art Caffe, Poprad
Spy Club, Partizánske
DJ Center, Košice
Stanica, Žilina – Záriečie

2012_04 titulka.jpg

Zdroj: Wave
Publikoval: Redakcia GREGI.NET