Rock Oldies: Najväčší žúr v Európe!

Na začiatok vám ďakujeme a úprimne sa priznávame, že aj keď „sme tu pre nás“, milo nás prekvapila bohatá účasť na Rock Oldies, ktorá sa uskutočnila minulý mesiac v Randal Clube, Cobra bare a blízkom okolí. Kedže sme tu pre nás, rozhodli sme sa zvýšiť vstupné na 2 eurá, čím zlepšíme dýchateľnosť v klube a značne preriedime rady hlavne podnapitých teenagerov, ktorí nám demolujú zaradenie na pódiu a pracne ich odtial musíme hádzať o podlahu a oblievať nápojmi, čo nás fakt neteší.

Tí, ktorí si už niekedy boli užiť a prežiť tento neopísateľný kultový žúr vedia, že jednou z tradícií býva aj špeciálna alkoholická akcia, a ani tentokrát tomu nie je inak. Odvážnejší budú mať možnosť zložiť sa na jeleňa za pomoci Jägermeister-a po eure a tých čo uprednostňujú zlatý mok, čaká v susednom Cobra Bare 0,5L Kozel po 0,80 €.

Síce sme sa výborne zabavili aj pri rockových klasikách, ale stará láska nehrdzavie a opäť vás pozývame na obľúbenú, tradičnú a vôbec nie prehnane ospevovanú disco Oldies, ktorou vás prevedú najlepší žúrmajstri všetkých čias DJ´s Roman & Juro a tentokrát nebude chýbať ani Matrinka s elektronickýma bubnáma.

16. septembra sa potešíme aj hudobnými skvostami z Tarantinových filmov a zavedieme novú tradíciu v podobe vždy iného, no starostlivo vybraného hitu z 90-tych rokov, ktorý odznie po polnočnom Rock Me Amadeus.

S pozdravom „ja som tiež DJ“ a vzhľadom k faktu, ze na naše party chodia aj ľudia z čiech, rakúska a dokonca až z talianska (all the best to Nick), „já jsem taky DJ“, „ich bin auch ein DJ“, „sono anche DJ“!

16. september 2011 21:00
Randal Club
https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=221051257946484
www.randalclub.eu

Oldies

Zdroj: Open Rock
Publikoval: Redakcia GREGI.NET