Úspešný príbeh CD Identity Onřeje Brzobohatého pokračuje: Zlatá planňa Supraphonu a Indetity Tour – Jeseň 2014!

Koncertom v českých Strakonicích pred pár dňami odštartovalo jesenné Identity Tour, ktorým pokračuje úspešný príbeh debutového albumu Ondřeje Brzobohatého „IDENTITY“.

Fanúšikovia na beznádejne vypredanom koncerte s nadšením tlieskali pesničkám z Ondřejovho debutového albumu „IDENTITY“. Koncert bol navyše doplnený slávnostným momentom – hudobník si počas neho prevzal svoju prvú Zlatú platňu!

OndrejBrzobohaty_Zlada-deska

To, že som získal Zlatú platňu Supraphonu, je dôkaz, že stojí za to mať sny a priania. Ak si za nimi človek cieľavedome ide a urobí, čo je v jeho silách, aby ich dosiahol, dokáže to. Sny sa naozaj plnia,“ povedal už s ocenením v rukách dojatý Ondřej Brzobohatý.

Album „IDENTITY“ vyšiel tento rok v máji a stále sa drží medzi najpredávanejšími titulmi v rebríčku, ktorý pravidelne zostavuje IFPI-ČR.

Zlata-deska_Brzobohaty_kapela

Identity Tour – jeseň 2014 nadväzuje na mimoriadne vydarené jarné turné po kluboch, ponúka však komornejšiu atmosféru a upravený program. Pre jesenné turné sme si vybrali divadlá a kultúrne domy. Prišlo mi nefér, že zatiaľ, čo ja väčšinu vystúpenia sedím pri piane, publikum musí stáť,“ vysvetľuje s úsmevom obľúbený spevák a hudobník, ktorý odohrá ešte 17.11. koncert v Zábřehu a 24.11. v Plzni. Dva špeciálne vianočné koncerty sú naplánované na 7. 12. v Divadle Radka Brzobohatého v Prahe.

Zdroj: Supraphon, a.s.