Urban Market (spring edition) – Kreatívna tvorba v centre diania.

Urban Market je najvýraznejším a najväčším alternatívnym podujatím na Slovensku zameraným na prezentáciu súčasnej módy, kreatívnej, amatérskej ale aj profesionálnej tvorby, dizajnu, streetartu a mladého umenia.

Od roku 2010 sa na Urban Markete zúčastnilo veľa slovenských a zahraničných módnych návrhárov, dizajnérov, kreatívcov, handmade výrobcov a ich počet sa naďalej zväčšuje a škála sa rozširuje. Okrem dizajnu a ručne ponúkaných originálnych diel od autorov ponúkame možnosť zúčastniť sa workshopov, prednášok, diskusií, koncertov, výstav či zhliadnúť streetart a graffiti, vďaka čomu môžete zažiť a zžiť sa s kultúrou na jednom mieste.

REGISTRÁCIA:

Registrácia prebieha od 27. apríla  2013 do 24. mája 2013. Potvrdzujúce správy o akceptovaní a neakceptovaní registrácie budú prichádzať až po uzatvorení registrácie, teda po termíne 24.máj.Ako organizátor si vyhradzujeme právo ukončiť registráciu skôr pri naplnení kapacity, alebo predĺžiť lehotu prihlasovania. O všetkých zmenách vždy informujeme cez náš komunikačný kanál na facebooku (čerstvé ovocie a urban market) ako aj cez náš web www.cerstveovocie.sk.

Návštevníkom chceme ponúknuť tvorbu, ktorá vychádza z rôznych techník výroby a je vytváraná z rôznych materiálov. Predajcom chceme ponúknuť, čo najlepší priestor na prezentáciu, ktorú ovplyvňuje ich talent, kreativita, skúsenosti a zručnosť.

Ako organizátor nezodpovedáme za počasie či prírodnú katastrofu.

Registračný formulár obsahujúci kompltené informácie si môžete stiahnuť tu: urban-market-2013_spring-edition_registracia.pdf

Zdroj: Čerstvé Ovocie, n.o.