Uprising Vás zabaví tento rok nielen skvelou hudbou!

Už v piatok 24.augusta sa otvoria brány jubilejného 5. ročníka Uprising Reggae Festivalu, najúspešnejšieho hudobného festivalu v Bratislave a jedného z najlepších reggae festivalov v Európe!

Uprising Reggae Festival prinesie do Bratislavy 24. a 25. augusta velikánov svetovej a aj domácej scény – Asian Dub Foundation, Max Romeo, Lee Scratch Perry, Tarrus Riley, Anthony B, Irie Révoltés, Delinquent Habits, Dj Vadim, Zion Train ale aj Polemic, Prago Union,Indy & Wich, Vec, Moja Reč, Haf & Beyuz či Medial Banana. Pre svojich návštevníkov má však Uprising okrem množstva skvelých koncertov pripravené aj ďalšie aktivity a atrakcie.

Uprising zďaleka nie je len o skvelej hudbe v podaní živých kapiel a Djov. Charakterizuje ho hlavne pozitívna energia, zábava, športové aktivity či zaujímavé workshopy. Počas celého víkendu si festivaloví návštevníci budú môcť zmerať sily v pretekoch na vodných bicykloch, vo futbale či v bahenných zápasoch alebo relaxovať pri joge a v meditačnej miestnosti. Workshopy so skúsenými inštruktormi Vám dajú základy capoeiry, dancehallového tanca,bubnovania, či žonglovania. Očiam ulahodia exibície skaterov a bikerov na u-rampe, graffiti&streetart a výstavy umeleckých diel od výtvarníkov Kataríny Janečkovej, Ivany Šatekovej, Barbory Tichej, Maichiho Breka a Aleša Vojtáška.

Okrem toho všetkého areál poskytuje vďaka svojej polohe jedinečnú možnosť užiť si posledné prázdninové minúty pri kúpaní a ďalších vodných športoch.

Uprising Reggae Festival sa bude konať 24. a 25. augusta na bratislavských Zlatých pieskoch. Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal za aktuálnu cenu 33 Eur do 23. augusta. Na mieste festivalu bude cena permanentky 40 eur a jednodňové vstupy za 25 eur.

Viac informácií nájdete na:
www.uprising.sk
www.facebook.com/uprisingreggaefestival

Zdroj: Uprising