Uprising Festival – Zimný Uprising 2023: Zimný Uprising už o pár dní prinesie vystúpenie jamajského hitmakera Capletona

Po vydarenom 16. ročníku Uprising Festivalu nám jeho organizátori oznamujú ďalší dôvod na radosť a ozajstnú lahôdku pre všetkých fanúšikov reggae a dancehallu. Zimný Uprising prinesie 12. novembra do bratislavského MMC nabitý program so špičkovými zahraničnými hosťami z Jamajky, Maďarska a tiež z domácej scény.

Ako hlavná hviezda večera vystúpi jeden z najväčších jamajských hitmakerov, ktorý sa do Bratislavy vráti po 10 rokoch. Reggae a dancehallový umelec Capleton, známy tiež ako Prophet, King of Fyah alebo King Shango, sa zhostí pódia spolu so svojou kapelou The Prophecy Band. Pripraviť sa treba na energickú show, pretože Capleton patrí jednoznačne medzi špičku vo svojom žánri a svojou energiou vždy dostáva svojich fanúšikov do varu. Na konte má vyše 25 albumov a množstvo nesmrteľných hitov, medzi ktoré patrí „Jah Jah City„, „That Day Will Come„, „Who Dem„, „Raggy Road“ a mnoho ďalších.

Noc plná jamajských rytmov však pri tomto mene zďaleka nekončí. Jedinečnú atmosféru vytvorí tiež jamajský dub, jazzová flauta a ‚smoky voice‘ úžasnej speváčky Seny Dagadub, ktorá je aj členkou úspešnej maďarskej kapely Irie Maffia. Senu sme mali možnosť zažiť aj na letnom Uprisingu a preto sa tešíme, že jej unikátny hlas si budú môcť fanúšikovia vychutnať v Bratislave znova.

Pripravte sa na večer plný reggae, dancehallu a dubu, ktorý odštartujú naši domáci MC’s Pokyman a Ronald Weedman, spolu s DJ Simple Sample.

Zimný Uprising 2023 si môžete vychutnať aj komfortnejšie vďaka VIP lístkom. V cene VIP lístka je zahrnutý vstup na event, vlastná VIP zóna, sedenie, vlastný bar a tiež vlastné toalety.

Na mieste bude pripravený aj Uprising merch a najvýhodnejšie lístky na Uprising Festival 2024.

Lístky na Zimný Uprising 2023 nájdete v predpredaji za 25€ na www.uprising.sk.

Podujatie podporil Bratislava Tourist Board a je realizované s finančnou podporou Ministerstva dopravy Slovenskej republiky.

Zdroj: TS