Unbeaten – New Beginning!

Od poslednej Unbeaten Party v klube Empire ubehli tri mesiace, a to znamená že sa môžete opäť nachystať na skvelú tanečnú párty. Všetko čo má svoj začiatok, má aj svoj koniec, rovnako všetko čo sa skončí, musí začať odznova! Po edícii s podnázvom End Of World tu máme Nový Začiatok!

Na siedmu edíciu tejto výnimočnej párty sme si pre Vás prichystali opäť lineup bohatý na kvalitných DJov, ktorý Vás budú zabávať do rána bieleho. Ako ste mohli nedávno zaregistrovať, na túto edíciu sme špeciálne vyhlásili DJ Contest o privilégium rozbiehať túto noc. Po vypočutí všetkých setov ktoré nám prišli, sme dospeli k jednoznačnému rozhodnutiu. O rozohriate vašich tiel na tú správnu tanečnú teplotu sa progresívnym setom postará skvelý DJ a Producent menom Raavn. Po ňom sa za decky postaví v B2B sete dvojica rezidentov Martin Sandtner a Unbeat, ktorá Vám naservíruje to najlepšie z Trancu prichystajú Vás na headlinera tejto noci, ktorým je výborný DJ N-RICO z Českej Republiky.
N-Rico za pomerne krátky čas na Trance scéne dokázal toho naozaj viac než dosť, od roku 2011 supportoval menám ako: Marcela Woods, Artento Divini, Thomase Coastlina, Ferry Tayle a Manuel le Saux. Avšak medzi jeho najväčšie úspechy patrí support pre Above & Beyond v pražskom klube SaSaZu, a odohratie setu na Transmission Pre-Party pri menách Setrise a BonTrip. Jeho sety sa vyznačujú veľkou dávkou energie a toho najlepšieho z Trancu.

To však nieje všetko, čo na Vás v piatkovú noc čaká v Empire Klube, po N-Ricovi bude nasle-dovať 30 minutový Trance Classix Mix pri ktorom budete môcť zaspomínať na tie najlepšie Trance  hity všetkých čias. Túto magickú noc ukončí našliapnutým Techno setom domáci Tomgraf.

Pre ďalšie info ohľadom Unbeaten party stačí navštíviť našu Facebook Fanpage, nám už ostáva len dodať že sa vidíme už tento piatok v klube Empire a tešíme sa na Vašu návštevu!

Line-up
21:00 Raavn
23:00 Martin Sandtner B2B Unbeat
01:00 N-RICO
03:00 Trance Classix Mix by Unbeat
03:30 Tomgraf

Unbeaten – New Beginning
Piatok, 1.3.2013, 21:00
Empire Club, Župné Námestie č. 3
Bratislava

Zdroj: Unbeaten