Ty Nikdy BeatDown: Prezident Lourajder pokrstí album v Klube Dole.

Slovenský raper Prezident Lourajder sa ujme svojho úradu už v piatok 13. februára. V Klube Dole na párty Ty Nikdy BeatDown pokrstí svoj nový album s názvom Úrad, ktorý nasleduje za EPčkom Inaugurácia. Večer natrieskaný hip-hopovými zážitkami prinesie aj koncert Boy Wondera, ktorý dáva definitívnu bodku za svojím debutovým albumom Špinavý poet. Ako support zahrajú DJ Spank, FNTM a Inphy.

“Práce na Úrade začali hneď po vydaní Inaugurácia EP. Stojí na jej základoch, no je bohatší, pestrejší a stále má svoj „xicht“. Album je výrazne rozsiahlejši než Inaugurácia, má 18 stôp vrátane inštrumentálok. Na väčšine beatov makalo dvorné kombo Ujko&Emil,  ale počuť možno Karaoke Tundru, Inphyho z Ty Nikdy, Peka a na ústnej harmonike v dvoch skladbách legendárneho Boboša,” hovorí Prezident Lourajder. “Zo stajne Ty Nikdy ďalej Idea, DJ Fatte, MC Gey, za Gramo Rokkaz kope Tóno S a v dvoch trekoch cépéčkar Eremen. Na majku, rovnako ako na sampleroch a kontroleroch možno počuť našich kamošov a ľudí, ktorí si nás vyhliadli vďaka šťavnatému debutu, žiadne hlúpe platené spolupráce nasilu,” pokračuje Prezident Lourajder a fanúšikom, ktorí sa prídu pozrieť v piatok do Klubu Dole odkazuje: “Návštevníci sa môžu tešiť na rap v podobách nám najbližších, chlast a moje tučné brucho”.

Boy Wonder – Raper z Trnavy a prvý slovenský člen vydavateľstva Ty Nikdy. Do povedomia sa dostal projektom Turbo Boost. Po jeho rozpade vydal singel Počujete Ma? Debutový album Špinavý poet vydal pred dvomi rokmi. S Ideom má projekt BoyBand, ktorému vyšli už dva úspešné albumy.

Prezident Lourajder – Jedna z novších tvári slovenského hip-hopu zaujala svojskou atmosférou, ktorá prináša zaujímavé texty s old school šmrncom. Dopĺňajú ich beaty od Emila, známeho aj ako súčasť Emonoizboyz. Lourajder vydal debutové EP s názvom Inaugurácia na labeli Hustle&Fitness, ktorý vedie raper Bene. Teraz finišuje 18-trackový album Úrad, na ktorom hostia aj Idea, MC Gey, Tóno Suchota, Eremen, Emil, Ujko, Karaoke Tundra, Inphy, Peko, Boboš, Fatte či 3CK.

DJ Spank – Dvorný DJ Boy Wondera, ktorý je nielen kvalitný klubový DJ, ale má za sebou aj vystúpenia na najväčších slovenských a českých festivaloch. Vinyly začal zbierať ešte v 90. rokoch a jeho kolekcia hip-hopových, funkových, soulových či disco nahrávok má niekoľko stoviek kúskov.

FNTM – sa na českej scéne pohybuje od roku 2007. Z pôvodne experimentálnej elektronickej tvorby sa presúval cez hip hopové beaty späť k elektronickým vplyvom najrôznejších žánrov. Na konte má okrem oficiálnych MIXTAPES, remixov a beatov aj Gameplay EP a Cruel Summer EP.

Inphy – je producent a DJ s jasne rozpoznateľným štýlom a vkusom. Na konte má, okrem zástupu produkcii pre českých, slovenských a zahraničných interpretov, tiež veľké množstvo remixov a inštrumentálnych skladieb.

13. 2. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup:
21:00-22:30 – 5€
22:30-02:00 – 7€
02:00-06:00 – 3€
Event: www.fb.com/events/321886738015698

PLAGÁT_Ty Nikdy BeatDown_február 2015

Zdroj: klub Dole