TUCO a Komander Ground headlineri akcie Trap.sk v Batelieri!

Štvrtá edícia inovatívnej akcie bude patriť producentovi a djovi, ktorý od konca 90tych rokov čerpá hudobné cítenie v Anglicku, Taliansku a v súčasnosti žije v Prahe a hovorí si Tuco.

Najúspešnejší slovenský trap producent Komander Ground vám naservíruje tú najlepšiu selekciu vlastnej produkcie premiešanú aktuálnymi peckami zo sveta. Český hosť Stantha a slovenskí dji Dubshoock a Pmdr sú taktiež zárukov veľmi kvalitných bangerov a o tom, že to bude na parkete vrieť nie je pochýb. Tešíme sa na vás.

Hrať sa bude trap, dubstep, bass, drum and bass a iné experimenty.

Facebook event https://www.facebook.com/events/227691090702544/
Start: 22.00, Entry: 3 eur … po polnoci 4e

DJ TUCO

Světoběžník DJ Tuco je pevnou součástí klubové scény od konce devadesátých let, kdy se v klubech na jihu Anglie spolupodílel na několika z největších Hip hop/Drum & Bass parties v okolí.

Později Anglii opustil a přes Itálii se dostal do Prahy, kde se opět udomácnil. Své rozsáhlé zkušenosti získal Dj Tuco djingem na různých místech po celém světě, kromě jiného také v Tokiu, v Sydney, v Rusku, v Riu a mnoha dalších místech.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/14950″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Pódia sdílel s celou škálou nejrůznějších jmen – od show na stadionech vedle jmen jako Wu Tang Clan a Busta Rhymes až po koncerty v klubech s lidmi jako Dj Shadow, Diplo, Rusko, a doslova stovkami dalších!

KOMANDER GROUND

Komander Ground: 25 ročný producent a dj z južných hraníc Slovenska sa zapísal do histórie slovenského TRAP-u ako jeho priekopník. Bol jeden z prvých vôbec ktorý tento štýl zachytili a hrali na partys.

Po vydaní prvého slovenského trapového EP s názvom TRAPASS, pustil do obehu aj prvý slovenský trapový mixtape RUN THE TRAP.SK, plný EDM Trapstyle bangers, ktorým je verný vo svojich setoch. Ódu tomuto štýlu poskladal aj so svojim parťákom MC Gleb-om s ktorým nahrali track TRAP.SK, ktorý vydali na svojom debutovom EP Jaký Shit.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/30555025″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Komander neni žiaden nováčik, v hre je už od roku 2000 a doteraz sa venoval hlavne hip-hopu a v posledných rokoch aj dubstep-u, čo je v jeho setoch aj počut. Momentálne pracuje na svojich nových skladbách, remixoch a spoluprácach, ktoré čoskoro uzrú svetlo sveta. Sleduj ho!

STANTHA /CZ
DUBSHOOCK /SK

PMDR /SK

Zdroj: Nudance