Na sobotu pre vás chystáme najväčšiu pascu na akcii Trap.sk!

V sobotu sa v Bateliéri koná  noc plnú čerstvej tanečnej elektroniky známej pod označením ako TRAP, vhodne premiešanej s dubstepom, hiphopom, bassom, funky a glitchom. Záver akcie bude patriť drumstepu a drum and bassu.

Do Bratislavy pricestuje anglický producent britskej kapely Sister Gracie, ktorý momentálne žije v Košiciach. Vo svojej tvorbe spája masívne hiphopové beaty s glitchom, ktorý zvýrazňuje tanečeným funky rytmom. Nenechajte si však ujsť jeho novú live show, v ktorej používa klávesy, samplere či pady.

Rakúsky producent a dj, ktorý zo zdravotných dôvodov nemohol vystúpiť na poslednej akcii nám to tentokrát všetkým vynahradí veľmi sviežim a nabitým mixom toho najlepšieho čo súčasná trap music ponúka. Basscore je relatívne nové duo djov Fatsound a Streetroll, ktorí vám namiešajú bass, dubstep a drumstep. Approx aka Robx sa venuje trapu a produkcii tohto štýlu len krátko, no už teraz patrí k najlepším u nás.

Tešíme sa na vás všetkých v pohodovom klube, na bránu si pripravte iba 3 eurá, zvuk očakávajte poriadne masívny a zábavu až do rána. Na všetkých sa veľmi tešíme.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/367325536708761

Line up:
WOLUUX (UK)
CUEING (AT)
BASSCORE (SK)
APPROX (SK)

 [soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/21566702″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Zdroj: Nudance