Třinecký TMC sound systém vracia úder Žilinskému Electro Playground-u.

*ALTERNATÍVA je koncept zoskupenia Electro Playground, ktoré si *enjoyclub vybral a oslovil so zámerom vyplniť dramaturgiu na 2nd stage-i ako alternative k tomu hlavnému, komerčnejšiemu.

Chalani sa tejto úlohy zhostili s vervou a profesionálnym nasadením. Môžete sa teda tešiť na top slovenských djov z house / techno / d’n’b / dubstep /electro / progressive / trance / a aj psytrance scény. Cieľom je vytvoriť pravidelný žilinský event, ktorý v tomto meste neskutočne chýba a ponúknuť ľudom, ktorí nechcú 10x za večer počuť ŽIJEME LEN RAZ, niečo, čo uspokojí ich srdce, ucho i myseľ – niečo, čo sa hľadá len veľmi ťažko, ale kvalitatívne je to posunuté na úplne inú úroveň. Aby ste si zvykli, bude tento koncept v programe Enjoy klubu figurovať K A Ž D Ý piatok!

Tento parket je parket so SRDCOM (www.facebook.com/events/567361976618764/ ).

Pripravený zvuk bude od 22:00 , začne sa nahratými setmi z predchádzajúcich akcií, ale DJi začnú hrať až medzi 23:00 a 00:00 . Každý týždeň sa môžete tešiť na 3-5 DJ alebo producentov, ktorí sa za pultom počas večera prestriedajú.

Informácie o hlavnom parkete možete získať na https://www.facebook.com/EnjoyClubZilina alebo https://enjoyclub.sk/

Tento krát sa nám príde na *Alternatíva parket predstaviť zdravé jadro TMC sound system, ktorým sú Kuty a M4aslo.

TMC sound system vznikol v roku 2002 partiou djs a nadšencov do freetekno scény. Postupom času z kolektívu niekoľko ľudí vypadlo, niekoľko pribudlo a zmenil sa aj štýl hudby, ktorou sa snažia zabrať pole od breakbeatu, house, techno  až po freetekno. Za tú dobu majú za sebou niekoľko vydarených festivalov ako napríklad ANIMAL PLANET V TRINCI alebo ACID CAMP, ktorý robia dodnes s veľa kvalitnými producentmi z Holandska a Francúzska. Usporiadavajú a jazdia aj na free festivaly napríklad Slovtekk, Poltekk a na nezabudnuteľný už zrušený, legendárny Czechtekk. Do *enjoyclubu dorazia z crew TMC dvaja dji Tom Builder aka KUTY zástanca techno, techhouse  a M4SLO zahrá electrobreak.

Video  z poslednej TMC party 1:  https://youtu.be/_oKrajQ8X_Q
Video  z poslednej TMC party 2:  www.youtube.com/watch?v=5O_30__2Yio

Zdroj : www.ElectroPlayground.com