Tretie číslo časopisu Wave!

Dva mesiace ubehli ako voda a my sme radi, že vám môžeme predstaviť obsah letného čísla Wave. Na úvod ale dobrá správa! Náklad tretieho čísla navršujeme o 300 kusov, ktoré budeme predávať aj na vybraných letných festivaloch. Ale teraz k tomu podstatnému … na žiadosť viacerých čitateľov bude v tomto čísle o niečo viac spomenutý štýl trance.

V hlavnom článku sa dozviete, akými „hračkami“ je vybavené štúdio Roberta Buriana, SHato prezradí, ako sa dal dokopy s Paulom Rockseekom a ako vznikla skladba Wonderfooled. Deep house dvojica Karol XVII a MB Valence povie svoj názor na súčasnú scénu doma v Poľsku a pri tomto žánri zostaneme aj pri rozhovore s domácim producentom Bollom. Z vydavateľstiev tento krát predstavíme label Seta v rozprávaní Chrisa z dvojice Sensoreal. Ďalej sa dočítate, ako bolo na Ableton workshope v Prahe a zážitky z tancovania na Ibize porozprávala slovenská tanečnica Nawal. Kasey Taylor povie o 100. release na svojom vydavateľstve Vapour Recordings a o hudobnej scéne v Srbsku nám povedal techno producent Duca.

Pri techne zostaneme aj v rozhovore s Miss Rodez, pri príležitosti jeho 20-teho výročia na scéne a o vzniku bookingu Techron viac povedal T Mike. Z drum&bassu bude predstavená formácia New Zealand Shapeshifter, rakúske duo Body & Soul a Offtopic záver bude v podaní šibnutých odpovedí DJa Kuba. To všetko je doplnené zoznamom letných festivalov, technickými novinkami, vtipným SOZA príbehom a množstvom postrehov z domácej, ale aj zahraničnej scény. O CD v štýle techhouse sa tento krát postaral Juraj Grafik.

Časopis Wave nájdete vo vybraných stánkoch od 5. júla, ktorých zoznam nájdete na našej stránke www.wavemag.eu v sekcii Buy Wave, kde si môžete časopis objednať aj priamo ku vám domov. Prípadné otázky, námety a žiadosti smerujte na redakcia@wavemag.eu. Príjemné čítanie praje redakcia Wave.

Wave

Zdroj: Wave
Publikoval: Redakcia GREGI.NET