TRANSMISSION ‚THE CREATION’ (Stvorenie)!

Po loňské edici, která zavedla do Prahy lidi z více než 50ti zemí světa, se 21. listopadu 2015 v pražské O2 areně uskuteční další každoroční show a budeme tak svědky nového unikátního zážitku.

Letošní edice nese název ’The Creation’, což je téma přímo epických rozměrů, které vypráví o tajemstvích života a provede nás 7 dny stvoření. Stage na Transmission bude jako obvykle zaplněna desítkami výkonných laserů v kombinaci s ohromujícím množstvím kvalitních světel a stovkami čtverečních metrů LED obrazovek, CO2, kanóny s konfetami, plameny a pyro efekty.

Letošní Line Up a program budou tvořit následující umělci: MARKUS SCHULZ – ALY & FILA – ANDREW RAYEL – BRYAN KEARNEY – MARLO – JORN VAN DEYNHOVEN – DRIFTMOON + KIM KIONA & KOEN HERFST LIVE – AIRWAVE (Transmix) – THOMAS COASTLINE (warm-up)

Vydejte se za hranice vašich nejdivočejších snů. Okouzlete svoje smysly. Zakupte si svoji vstupenku na tuto jedinečnou show.

ZÁKLADNÍ VSTUPENKA – 1.299 KČ
Připojte se k zážitku. Základní vstupenka vás opravňuje ke vstupu na hlavní plochu, přilehlé koridory a na tribuny prvního patra. Pro vstup do areny využijte hlavní vchod.

KARE VIP LOUNGE VSTUPENKA – 2.500 KČ
Získejte nejlepší výhled na celou show a užijte si tak ten nejlepší zážitek z celé show – z KARE VIP lounge. VIP terasa je vybudována na taneční ploše přímo naproti podiu a nabízí bary s rozsáhlou nabídkou občerstvení. Vstupenka zahrnuje welcome drink, VIP vchod, VIP šatnu a VIP toalety. Pro vstup do areny využijte vchod číslo. 1.

GOLDEN VSTUPENKA – 4.650 KČ
Umožňuje vstup na luxusní a komfortní klubové patro O2 areny. Bohatá nabídka jídla a nápojů, kterou naleznete na menu klubového patra, je zahrnuta v ceně vstupenky a vy si tak můžete užívat bohatého občerstvení po celou noc zdarma. Vstupenka dále zahrnuje šatnu a přístup na taneční plochu (kromě KARE VIP lounge). Golden vstupenky jsou k dispozici za 4 650 Kč a je nutno je objednat zasláním e-mailu na následující adresu:
Finkousova (@) bestsport.cz. Pro vstup do areny využijte vchod číslo 9.

CESTOVNÍ BALÍČKY
Pokud cestujete na Transmission ze zahraničí, máte na výběr také kompletní balíček se vstupenkou a ubytováním v hotelu či apartmánu. Navštivte stránky našeho oficiálního partnera – Festicket.com.

Transmission proudly supported by Excelent

TM_poster.The.Creation.2015.CZ

Zdroj: United Music