Markus Schulz a Nifra zverejniuli The Creation (Prague): Oficiálnu hymnu pre Transmission 2015!

Umění tvořit je hnacím motorem v životě Markuse Schulze, poháněným touhou po spojení a kreativitou. Za posledních deset let je jeho příběh neodmyslitelně spjat s vystupováním na předních evropských trance eventech. A pokud jde o Transmission, Markus ji hrdě nazývá svým domovem.

Nyní, kdy se koná již 12. edice, Transmission přitahuje celosvětové publikum a těšíme se, jak zde tato hvězda z Miami zazáří. Markus si vytvořil silné spojení s ČR a sousedními zeměmi a znovu  na sebe převzal odpovědnost za tvorbu každoroční hymny této události, tentokrát s názvem “The Creation.”

Díky spolupráci s jednou z vycházejících hvězd trancové komunity – Nifrou – se nahrávka “The Creation.” stala emocionálně nabitou skladbou. Při poslechu se ocitnete na 8min dlouhé cestě, která vás navnadí na letošní zážitek stvoření – Transmission “The Creation.”

Nifra je slovenská producentka, která je také obdivovaným členem Transmission rodiny, a to díky své účasti na první edici Transmission v její rodné zemi. Objeví se rovněž na letošním ročníku, přivítá mezinárodní publikum v Praze na speciální klubové show noc před samotnou Transmission.

The.Creation.Anthem.pic

Přijďte v pátek 20.11. na pre-party a v sobotu 21. listopadu zažijete v pražské O2 areně na vlastní kůži akci, na kterou nikdy nezapomenete. Světla celého trancového světa budou namířena na Prahu a vy si budete moci užít tento výjimečný soundtrack Markuse Schulze a Nifry na Transmission – “The Creation”.

Více informací na www.transmission.cz

TM_poster.The.Creation.2015.CZ

Zdroj: United Music