Transmission – The Spiritual Gateway: Najväčšia party všetkých čias už v sobotu!

Už túto sobotu 15. marca 2014 navštívia Bratislavu veľké mená svetovej tanečnej scény a odpália to na jedinečnej a nezabudnuteľnej Transmission, ktorá prichádza po prvýkrát na Slovensko.

Bratislava privíta najväčšiu indoor tanečnú akciu v strednej a východnej Európe. Môžete sa tešiť na veľkolepú magickú svetelnú šou plnú laserov a ohurujúceho zvuku. Jedno je isté – takáto akcia na Slovensku ešte nebola!

Transmission - The Spiritual Gateway (6)

Tento doposiaľ najúspešnejší koncept je hudobnou a párty udalosťou, ktorú fanúšikom top akcií netreba predstavovať. Legendárna Transmission prichádza do Slovnaft Areny a s ňou aj veľké DJské legendy:

Headlinerom bratislavskej Transmission je famózny Markus Schulz. O jeho úspechu svedčia vystúpenia pred desiatkami tisícov fanúšikov i jeho Global DJ Broadcast radio show, ktorá má milióny poslucháčov.

Chýbať nebude ani legendárne trancové duo Aly & Fila a svoje DJské umenie predvedie i dánsko-turecká hviezda Ummet Ozcan. Skvelú šou sľubuje nórska hviezda menom Ørjan Nilsen či dôverne známy Rank 1, nositeľ titulu „legenda trancu“. Návštevníci sa môžu tešiť aj na miláčika publika v podaní slovenskej DJ-ky menom Nifra.

Počas niekoľkých rokov sa vypracovala z lokálneho talentu na jednu z najpopulárnejších postáv v tíme Markusa Schulza. A celú túto parádu rozpumpuje miestny trancový priekopník Pico ako úvodný DJ bratislavskej tanečnej šou Transmission.

TRANSMISSION sa odlišuje v porovnaní s inými pravidelnými tanečnými podujatiami príbehom, ktorý sprevádza návštevníkov na ich ceste počas celej noci. Intrá, show movies umelcov, trailer a všetky vizuály počas noci vytvoril oceňovaný holandský VJ tím Vison Impossible.

Spektakulárnu výpravnú show na Slovensko prináša značka Screamland!, za ktorou hrdo stoja známe firmy Ministry of Fun a Vivien.

Transmission - The Spiritual Gateway (27)

Vstupenky sú dostupné v sieti Eventim, Ticketportal a Predpredaj.sk.

TRANSMISSION – The Spiritual Gateway
15. 03. 2014
20:00 – 06:00
SLOVNAFT ARENA BRATISLAVA, SLOVENSKO
WWW.TRANSMISSION.SK  /  WWW.UNITEDMUSIC.CZ  /  WWW.VIVIEN.SK
Facebookový profil Transmission:  https://bit.ly/TransmissionFBpage
Facebooková stránka události: https://bit.ly/BratEvent
Vstupenky: https://bit.ly/TMBRAT
Aftermovie Spititual Gateway: https://bit.ly/1amwL0O
Transmix Spiritual Gateway: https://bit.ly/1cUlkcU

Naweb

Zdroj: Agentúra Vivien