The Spiritual Gateway: Prenos setov na Fajn Rádiu!

Živý záznam setů z Transmission – The Spiritual Gateway show, která se konala 15. 3. 2014 v Bratislavě, se odvysílá v sobotu 12. 4. 2014. česká radio stanice Fajn Rádio.

Všichni fanoušsci Transmission, ale také milovníci trance, progressive, electro a bigroom sound by si to neměli nechat ujít. Zcela jistě to byla noc, na kterou se nezapomíná a mnoho návštěvníků akci označilo jako „nejlepší taneční akci, která se kdy na Slovensku konala“.

V sobotu 15. března se 7000 milovníků tance z celého světa sešlo ve Slovnaft aréně, aby zažili první mezinárodní vydání Transmission. Společně si užili The Spiritual Gateway show se skvělým zvukovým systémem Funktion One, velkolepou světelnou a laserovou show, CO2, konfetami, ohňostroji a obřími balóny. O vizuální stránku akce se postural oceněný VJ tým z Holandska – Vision Impossible. Všichni návštěvníci vytvořili úžasnou atmosféru, kterou podpořily úžasné sety následujících DJs (v následujícím pořadí): Pico (warm up), Nifra, Ørjan Nilsen, Markus Schulz, Aly & Fila, Ummet Ozcan a Rank1.

Vysílání můžete poslouchat na Fajn rádiu – a to buď na jejich frekvenci, nebo si můžete pustit on-line vysílání zde: https://static.abradio.cz/player/19/fajn/ pro více informací se podívejte na: www.fajnradio.cz

Program vysílání na 12. 4. bude následující:
22:00 – 0:00 Markus Schulz
0:00 – 1:15   Aly&Fila
1:15 – 2:30   Ørjan Nilsen
2:30 – 3:45   Ummet Ozcan
3:45 – 5:00   Rank1
5:00 – 6:15   Nifra
6:15 – 6:40   Transmix

Během vysílání můžete průběžně sledovat zprávy na Facebooku Transmission: https://www.facebook.com/Transmission.official stejně jako Tracklist na našem Twitter profilu: @TransmissionUM pomocí hashtagu #TMBrat

Po odvysílání najdete všechny sety pro opětovný poslech či stažení na SoundCloud kanálu United Music: https://soundcloud.com/united-music

Mezitím pro Vás plánuje United Music (organizátor Transmission) další zahraniční edice a také oznámila datum pro pražskou show roku 2014: sobota 25.10.2014. Předprodej lístků byl již zahájen a poslední zvýhodněné vstupenky (Early Bird) jsou nyní v prodeji za pouhých 990 Kč. VIP vstupenky (včetně VIP vstupu, VIP šatny, VIP toalet a welcome drinku) stojí 2 500 Kč.

Vstupenky si můžete zakoupit na tomto odkaze: https://bit.ly/CZvstupenky

Letošní téma a line up Vám oznámíme v pozdější fázi.

★Stránka události: https://bit.ly/TMEvent14
★Trailer: https://bit.ly/TMTrailer 

Doufáme, že si přenos užijete a těšíme se na Vás v sobotu 25. 10. 2014 v Praze, abychom společně vytvořili další skvělý zážitek.

Twitter: www.twitter.com/TransmissionUM
Instagram: www.instagram.com/transmissionofficial

TM_bratislava_FB_header_v4 (2)

Zdroj: United Music