Transmission Festival vás vezme na vesmírnu odyseu!

V sobotu 12. októbra 2019 sa uskutoční nová edícia Transmission Festivalu. V jednom z najmodernejších multifunkčných miest v Európe, v pražskej O2 aréne, sa prepojí kúzlo tanečnej hudby s neobyčajnou vizuálnou show!

Vydajte sa s Transmission Festivalom na vesmírnu odyseu! Zatvorte oči, zabudnite na všetky starosti a nechajte sa uniesť do neznáma. Predstavte si, že štartujete vesmírnu loď, vznášate sa v stave beztiaže, letíte rýchlosťou svetla, spoznávate záhady čiernej diery, či ohýbate časopriestor! To všetko zažijete už v sobotu 12. októbra, kedy vás Transmission Festival vezme na cestu do ‚Inej Dimenzie‘.

Transmission ‚Another Dimension‘ vo vás vďaka množstvu spektakulárnych laserov, úžasnej svetelnej show, zaujímavým špeciálnym efektom a masívnemu Funktion One Vero zvukovému systému zanechá silný zážitok a pohltí vaše zmysly. Objavíte nové horizonty v sprievode najlepšej tanečnej hudby od svetových DJs v starostlivo poskladanom line-upe.

Line-up (v abecednom poradí)
BLASTOYZ
COSMIC GATE
DARREN PORTER
GIUSEPPE OTTAVIANI PRESENTS LIVE 2.0
KEY 4050
MARLO
FERRY CORSTEN PRESENTS SYSTEM F
THOMAS COASTLINE
VISION IMPOSSIBLE

Nechajte sa uniesť za hranice všedných dní a všetkého obyčajného! Transmission Festival je dnes jednou z najokázalejších akcií tanečnej hudby, ktorá láka fanúšikov z viac ako 70 krajín sveta do pražskej O2 arény, aby tu spoločne zažili tento neobyčajný zážitok.

Transmission Prague 2019 má síce momentálne vstupenky vypredané, ale v septembri sa očakáva uvoľnenie vstupeniek od členov klubového patra O2 arény. Pridajte sa na tzv. waiting list a nepremeškajte vašu šancu zažiť premiéru novej show.

Pre absolútne pohodlný zážitok odporúčame zakúpiť e-locker s pin kódom, ktorý plní funkciu šatne a máte ho k dispozícii nonstop počas celej noci.  

Veková hranica pre vstup na Transmission Festival je 18 rokov.

#TMPRG19
Transmission ‚Another Dimension‘
12.10.2019
O2 arena Praha
www.FB.com/TransmissionFestival
www.transmissionfestival.com

Zdroj: Unided Music