Trance Classics sa vracia!

Mnohí z nás určite nezabudnú na dátum 18. marec 2011, kedy sa v trnavskom klube EUROPA2POINT uskutočnila prvá edícia tejto exklúzivnej párty a na jeden večer ožila história najväčších trance hitov priamo na parkete! Vyše 1 000 ľudí vtedy dvíhalo ruky na tie najväčšie hymny, ale aj na projetky dávno zabudnuté.

Prešlo takmer 8 mesiacov od prvej edície a event TRANCE CLASSICS sa vracia s doteraz najsilnejším line-up(om)! Pripravte sa na znovuzrodenie TRANCE ENERGY na Slovensku!

Dátum: 26. november 2011 od 21:00 do 04:00
Miesto: Tretie pokračovanie akcie TRANCE CLASSICS sa uskutoční už tradične v domovskom, technicky najvyspelejšom klube na západnom Slovensku – EUROPA2POINT, Trnava! Adresa: Zelený kríček 2, 917 01, Trnava.
Použitá technika: 7 x laser, 6 500 W zvuk, 2 x 3m videoprojekcia, 12 x scaner, 1 500 W dymostroj a to je len zlomok všetkého, čo na Vás čaká!
Vstup: Vstupné na akciu sú 4 €. Pozor! Limitovaný počet vstupov!

Na akcii sa predstavia:


MICHAEL C – talentovaný DJ a producent z Českej republiky. Od roku 2004 sa dokázal vypracovať v rešpektovaného DJa, ktorého charakterizuje jeho osobitý originálny zvuk, zmes trance, electra a techna. Michael C pravidelne vystupuje na festivaloch, ako sú legendárne Pleasure Island, Mácháč, Creamfields, Summer of Love, Hradhouse, Sundance, Maddox Open Air, zahraničné Summer City, Summer Emotion. Micheal na akcii TRANCE CLASSIC predstaví to najlepšie od súčasného trancu až po rok 2005.

MICHAL BREETH – slovenská legenda tanečnej scény, ktorú zaiste netreba moc predstavovať. Skúsený DJ, producent a moderátor relácie 4 elements na rádiu _FM predstaví na akcii jediný trance set v tomto roku odohraný priamo z vinylov! A ktoré hity to budú? Nechajte sa prekvapiť :-)

REORDER – najúspešnejší trance producent Slovenska už ako rezident TRANCE CLASSICS predstavý to najlepšie z rokov 1997 – 2005! Tešiť sa zaiste môžeme aj na premiérové novinky z dielne SILENT SHORE RECORD!

DAVID HANC – pán „ENHANCER“ už tradične patrí medzi najlepšie DJské míľniky a taktiež je radený do rezidentov TRANCE CLASSICS. Avšak na tejto edícii predstaví niečo, čo sme tu ešte nemali. Exklúzivny set pozostávujúci z hitov a akcie, ktorá už žiaľ nie je medzi nami, no práve my ju na tejto akcii oživíme – TRANCE ENERGY MEGAMIX!!!

Nezabudnite, už 26.11.2011 v klube EUROPA2POINT, Trnava. Tie najväčšie TRANCE hity všetkých čias na jedinom mieste v tomto roku!

Viac informácii nájdete na:
https://www.facebook.com/event.php?eid=250077631699117

Trance Classics

Zdroj: PURE Event / EUROPA2POINT
Publikoval: Redakcia GREGI.NET