Totální nasazení vydáva výberový album k svojej štvrťstoročnici a krstí ho 28. marca v pražskom Rock Café.

Slánská skupina Totální nasazení oslaví na podzim čtvrtstoletí své existence. Punk-rockové trio Sváťa, Karloss a Franky naplánovalo k tomuto výročí na celý letošní rok spoustu překvapení. Tím prvním bylo už samotné zahájení 25. sezóny, které proběhlo únorovým turné po Turecku.

Na exotickou koncertní šňůru pak navázala právě probíhající řada dalších domácích koncertů po klubech a kulturních domech. Po letní festivalové sezóně skupina plánuje velkou oslavou spojenou s natáčením live DVD a také podzimní akustické turné. Už na konci února ale vydala kapela nové výběrové album s názvem “25 LET ČERNOBÍLÝ SVĚT“, kde najdete dvacet největších hitovek z celé éry Totálního nasazení.

promofoto 2015

„Protože už nám došla všechna stará alba „best off“ z roku 2005 i „best on“ z roku 2010, rozhodli jsme se udělat novou výběrovku právě k tomuto výročí – prostě co 5 let, to nový výběr,“  řekl baskytarista a zpěvák Sváťa Šváb. „Na některé songy bohužel nemáme vydavatelská práva nebo už se původní nahrávky nezachovaly, takže jsme je přehráli tak, jak je hrajeme teď v aktuální sestavě.  Několik písní zůstalo v původních verzích a starých sestavách, ale i tyto jsme nechali přemixovat a remasterovat, aby měly lepší zvuk,“ dodal tento zakládající člen.

CD s názvem “25 LET ČERNOBÍLÝ SVĚT“ sice už kapela pokřtila na svém koncertě ve Slaném, ale rozhodla se udělat křest ještě jeden, pražský. „Jsme vlastně úplně napůl slánsko-pražská kapela. Sváťa je Slaňák, Karloss je Pražák a já jsem sice Slaňák, avšak žiji trvale v Praze. Proto jsme se rozhodli udělat křest CD „25 LET ČERNOBÍLÝ SVĚT“ nejen na domácí slánské půdě, ale ještě jednou na domácí pražské půdě,“ vysvětluje bubeník Franky.

CD-25LET

Křest nového výběrového CD se uskuteční už tuto sobotu 28. 3. 2015 v klubu Rock Café v Praze a jako hosté na něm dále vystoupí skupiny Tlustá Berta a Deratizéři. Slánští Deratizéři tu zahrají naposledy ve staré sestavě.

www.totaci.cz
https://bandzone.cz/totaci
www.facebook.com/totaci

plakat Rock Cafe 2015

Zdroj: ForFUN Agency
Foto: Jan Šída