Totáči s Ovocem společne na Totálně ukradeným tour 2016.

Slánská punkrocková kapela Totální nasazení, která v loňském roce oslavila neuvěřitelných 25 let na rockové hudební  scéně, spojila své síly s nejdiskutovanější hudební partou posledních dní, která si říká  Ukradený ovoce.

Podobnost názvu se jménem kapely Zakázaný ovoce není „čistě náhodná“.  Muzikanti Pišto, Láska a Franc, kteří ještě na konci minulého roku působili právě v kapele Zakázaný ovoce, vystupují pod vlivem interních osobních kapelních neshod s dočasně změněným názvem tak, aby nedocházelo k nedorozumění či matení fanoušků.

Turné s názvem „Totálně ukradený tour 2016“ obsahuje třináct koncertních zastávek a bude probíhat od konce ledna do poloviny dubna 2016. Hned na první společné akci 29. 1. v Písku v Divadle Pod Čarou představí  Ukradený ovoce svého nového člena – baskytaristu Tomyho.  V jejich repertoáru nebude chybět žádná z „hitovek“, které znáte z jejich působení v Zakázaným ovoci. „Letos se opět můžete těšit, že procestujeme republiku křížem krážem. Zase budeme hrát jak o život a slibujeme, že budeme ještě lepší než kdy předtím,“ říká s úsměvem kytarista Láska.

Totální nasazení, které oslavilo na konci minulého roku 25 let aktivního hudebního fungování svým akustickým turné, se vrací na klubová podia opět v plné síle a „elektricky“. Kluci svým fanouškům předvedou průřez dosavadní tvorbou od prvotních nahrávek po současné „hitovky“.  A co prozradil frontman „Totáčů“ Sváťa o blížícím se turné? „Po třech letech od posledního společnýho turné jsme se s kamarády ze Zakázanýho ovoce domlouvali, že uděláme repete a zase nějaký společný koncerty, protože obě předešlý šňůry v letech 2012 a 2013 byly skvělý. Bohužel se nedávno stalo, co se stalo, v Zakázaným ovoci proběhly nějaký změny a všechno hraní málem padlo. Naštěstí byli Pišto a spol. hratelný a chtěli a mohli koncertovat, takže nakonec  jedeme šňůru s Ukradeným ovocem a moc se na ní těšíme,“ uvádí vše na pravou míru Sváťa.

Obě kapely na turné doprovodí střídavě slánští folk – ska – rockoví Deratizéři  a Pražáci Covers for Lovers, kteří na začátku roku představili svůj nový singl Budeš krásný.

www.totaci.cz
www.fb.com/ukradenyovoce
www.forfunagency.cz

Totalne-Ukradeny-Tour-2016_web

Zdroj: ForFUN Agency, 25.1.2016