Tokyo Prose a Dj Presha: Drum&bass z Nového Zélandu na Slovensku!

Slovenskú premiéru novozélandského drum&bassového talentu Tokyo Prose zažijú v októbri návštevníci klubovej noci SIGNAll_FM Night v Bratislave. Soulful liquidfunk, ale aj moderný deepový zvuk bude znieť počas celej noci s podtitulom oficiálneho večera renomovanej svetovej značky Samurai Music. Tú príde osobne reprezentovať jej zakladateľ Dj Presha. Najčerstvejší hudobný materiál je teda zaručený!

Slovenskú premiéru novozélandského drum&bassového talentu Tokyo Prose zažijú 11.  októbra návštevníci klubovej noci SIGNAll_FM Night v KC Dunaj v Bratislave. Soulful liquidfunk, ale aj moderný deepový zvuk bude znieť počas celej noci s podtitulom oficiálneho večera renomovanej svetovej značky Samurai Music. Tú príde osobne reprezentovať jej zakladateľ Dj Presha. Najčerstvejší hudobný materiál je teda zaručený!

Tokyo Prose (NZ)

Po úspešných vystúpeniach Alixa Pereza a Technimatic v prvej polovici tohto roka štartuje klubová sezóna drum&bassovej SIGNAll_FM Night inváziou od protinožcov. Sofistikovaný moderný deep sound, ale aj príjemné melódie fungujúce na parkete, aj pri počúvaní doma na gauči privezú Tokyo Prose a Dj Presha. Sam Reed a.k.a Tokyo Prose pôvodne fungoval s parťákom, no momentálne už ako jednočlenný projekt žne úspechy a získal si rešpekt ľudí ako Marcus Intalex, Calibre, či dBridge. Ako je to možné? Nový Zéland je už historicky rodiskom drum&bassových talentov a inak tomu nie je ani v tomto prípade. Prelomovým sa však stal rok 2012, keď jeho track Raised By Wolves vyvolal obrovský úspech a vďaka tomu bol neplánovane vylisovaný aj na 12” vinyl. To už jeho skladby remixovali mená ako Synkro alebo Consequence a Sam ohlasuje na rok 2014 vydanie svojho debutového albumu. Ak budeme mať šťastie, toto je šanca počuť z neho niečo v predstihu.

Dj Presha (NZ)

Presha je už prakticky veteránom na drum&bassovej scéne. Mnoho rokov pôsobil na Novom Zélande ako majiteľ obchodu s vinylmi, dj, promotér, mal svoju rádio show, bol a je mentorom mnohých umelcov a v neposlednom rad majiteľom progresívnej značky Samurai Music Group. Cestuje po celom svete aby svojimi sofistikovanými setmi plnými najnovších trackov do bodky uspokojil práve najnáročnejších poslucháčov súčasného drum&bassu. Bol to práve on, ktorý stál v pozadí, keď na scénu prerazili producenti ako State Of Mind, Trei, Dose ale aj spomínaný Tokyo Prose.

Obaja prídu odprezentovať svoj pohľad na drum&bass v piatok 11. októbra na SIGNAll_FM NIGHT v Bratislave.

https://youtu.be/<i>0MCTcYN_jDk</i>

Za mixpultom sa tentokrát objavia aj domáci dji Clive, Lixx a Twist. Kompletné info o akcii nájdete priebežne nawww.signallfm.sk/night a na stene facebook udalosti.

SIGNAll_FM NIGHT
Official Samurai Music Night
11. október 2013
KC Dunaj, Bratislava
Facebook udalosť
www.signallfm.sk/night
www.kcdunaj.sk
www.radiofm.sk

sfmnight-2013-10-11_poster_800

Zdroj: Signall_FM