Commix, Jubei a SP:MC konečne spolu na Slovensku. Značky Metalheadz a Exit hovoria za všetko.

Zástupcovia dvoch prvotriednych drum&bass labelov s dlhou históriou zahrajú v piatok 14. októbra v Bratislave. Pod spoločnou taktovkou značiek SIGNAll_FM a Drumatique sa v KC Dunaj predstaví legenda Commix a nekompromisná dvojica Jubei & SP:MC so svojím projektom Zones. Pripravený je extra soundsystém aj špeciálne vizualizácie.

Idú si svoje, majú jedinečný štýl a vo svojej predstave o drum&basse majú úplne jasno. Nie len toto spája trojicu headlinerov, ktorí 14.10. rozvibrujú príjemné priestory bratislavského KC Dunaj. Commix, Jubei a SP:MC. Ľudia, ktorých prínos do sveta polámaných beatov je neodškriepiteľný. Predpredaj vstupeniek na www.predpredaj.sk.

commix

Pôvodne trojčlenný projekt Commix dnes reprezentuje George Levings. Album Call To Mind s legendárnymi skladbami ako Be True, How You Gonna Feel, alebo Japanese Electronics znamenal jednu z najzásadnejších nahrávok drum&bassu a v mnohom predbehol svoju dobu. Keď je však reč o nadčasovosti, treba spomenúť aj tracky ako Underwater Scene, či Bear Music, ktoré boli v čase svojho vzniku priam futuristické.

Commix sa nikdy nechceli opakovať a vždy prichádzali s novými nápadmi. Projekt je po kratšej odmlke späť a v roku 2016 aj s novým materiálom pre značku Metalheadz. Na pláne je dokonca nový longplayer, o ktorom George hovorí ako o projekte, ktorý bude protipólom k dnešnému na tanečný parket orientovanému drum&bassu. Spolupracuje na ňom s rôznymi živými hudobníkmi a bude postavený na kvalitnom zvukovom dizajne. Prvé ochutnávky určite privezie aj na Slovensko.

jubei

Jubei sa nikdy netajil tým, že zvuk labelu Metalheadz, ktorému šéfuje Goldie ho poriadne ovplyvnil aj v jeho tvorbe. Jeho hudba sa na nič nehrá. Drum&bass bez zbytočných príkras. S poriadnymi bicími aj basou. Väčšinou krásne temný a nekompromisne rolujúci. Po debutovom albume To Have And Have Not z roku 2013 vydal výbornú True Form EP a sústredil sa na množstvo práce v štúdiu. Ako sám hovorí – pokiaľ ide o novú hudbu, rok 2017 bude asi jeho zatiaľ najsilnejším. Radosť je o to väčšia, že tento materiál budeme počuť možno po prvýkrát aj v Bratislave. To však nie je všetko. Jubei vystúpi v kombe s jedným s najlepších drum&bass MC’s vôbec. Jubei & SP:MC, to je projekt ZONES. Zohratá dvojica, poriadny flow a next level zvuk.

spmc

V rámci noci sa predstaví aj domáca sila – dji Gabanna, Lixx, Svetlux a Clive. Špecialitou večera bude extra soundsystém nainštalovaný v klube pre túto príležitosť, rovnako ako svetelný park a live vizualizácie, o ktoré sa postará partia Noisvizion. Jasná voľba pre každého fanúšika nie len súčasných polámaných beatov.

Predpredaj vstupeniek: www.predpredaj.sk
Facebook udalosť: www.facebook.com/events/1772094939739578
Drum&bass prinášame na Slovensko aj vďaka podpore partnerov Nuspring.sk, Regal Burger a Jagermeister.

signallfm_2016_a2

Zdroj: Signall_FM