Tisíce lidí kopírují Raegovu novou píseň Ahoj.

Oblíbený rapper Raego je v té nejlepší kondici a letošní rok své fanoušky přímo zasypal přívalem nové hudby, ve které jim předává hlavně pozitivní energii a poučná životní poselství. Každá jeho píseň tak sklízí úspěch v podobě vyšších statisíců, někdy i milionů zhlédnutí. Nyní vydal novou píseň Ahoj, která je součástí nedávno vydaného alba Spolu a kterou nazpíval ve spolupráci s herečkou a zpěvačkou Hell Navrátilovou. 

K písničce také vznikl videoklip, po jehož zveřejnění se spustila lavina komentářů a reakcí. Raegovy sociální sítě zaplavila videa fanoušků prozpěvujících si text nového songu. 

„Píseň je o tom, že někdy chcete zavolat osobě, která vám byla vždy velmi blízká, ale dnes jsou věci úplně jinak,“ prozradil mladý umělec, který díky svým slušným textům neoslovuje jen mladé a teenagery, ale dalo by se říct, že je průkopníkem rapu, jenž zaujme prakticky všechny generace a věkové kategorie. Tak trochu jiný rapper, dalo by se říct.  

Dá se předpokládat, že Raego bude letos slavit velký úspěch také v prestižní hudební anketě Český slavík, kde bude zajisté opět atakovat přední příčky ve své kategorii. V roce 2021 se rapper umístil na třetím místě a toto umístění bere jako svůj životní úspěch. Sílu mu dodávají především jeho věrní fanoušci, a tak si pro ně Raego připravil jedno malé předvánoční překvapení.  

Zdroj: TS