Tip na rodinný výlet: Detský festival Farbičkovo s plážou a kúpaním.

Na pláži na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom sa 24. júla uskutoční prvý ročník detského festivalu Farbičkovo. Celodenné podujatie pre rodiny s deťmi bude plné zábavy, o ktorú sa postarajú obľúbení detský interpreti Paci Pac, Zahrajko, Braňo Jobus a ďalší.

Spravte si uprostred leta rodinný výlet a zažite jedinečný detský Festival, ktorí vás prenesie do krajiny fantázie, v ktorej nie je nič nemožné.

Kúpanie, workshopy, detské atrakcie, maľovanie na tvár, zábavné predstavenia, najvyšší cirkusanti na Slovensku – toto nikde inde nezažijete a top všetko za symbolických 5 eur. Festivalové brány sa otvoria už o 9.00 h, najmenší sa preto môžu tešiť na celý deň plný hier a rodičia zase ocenia relax v príjemnom prostredí nádhernej pláže. Samotný program začína o desiatej hodine sprievodnými podujatiami. Obľúbení detskí hudobní interpreti sa začnú na pódiu striedať krátko po poludní.

Kvôli protiepidemickým opatreniam je počet účastníkov festivalu limitovaný, preto je dobré čo najskôr využiť predpredaj vstupeniek za symbolických 5 eur.

Predpredaj: https://tootoot.fm/en/events/60d073ae7219fe092c0eb5fa
FB Udalosť podujatia: https://www.facebook.com/events/145688367550534

Zdroj: TS