Farbičkovo – Nezabudnuteľný letný rodinný festival na Zelenej Vode!

Už po tretíkrát sa v malebnom rekreačnom stredisku Beach Bar Rezort uskutoční najkrajší detský letný festival – Farbičkovo. Toto skvelé rodinné podujatie sa bude konať v sobotu 8. júla a prinesie vám neuveriteľné množstvo zábavy a radosti.

Farbičkovo je skutočným letným lákadlom pre deti aj dospelých. Vodné radovánky a kúpanie v krásnom jazere Zelenej Vody sú samozrejmosťou. Na festivale vás však čaká oveľa viac! Pripravte sa na detské hviezdy, obrovskú penovú párty, zaujímavé ukážky s psovodmi, hasičmi a záchranármi. Celý deň bude plný vzrušujúcich aktivít, ktoré si obľúbia nielen deti, ale aj ich rodičia.

Na pódiu vás čaká skvelý program s detskými speváckymi hviezdami a ďalšími talentovanými hudobnými interpretmi. Budete môcť sledovať vystúpenie Smejka a Tanculienky s ich úžasným tanečným programom, deti poteší Sníček Hugo a nakoniec sa roztancovať spolu s populárnou kapelou Cico Band, ktorá svojimi chytľavými melódiami poteší deti aj dospelých.

Farbičkovo však ponúka oveľa viac než len hudbu. Počas celého dňa budete mať možnosť zúčastniť sa rôznych aktivít a atrakcií. Obrovská nafukovacia Fun Zóna vás zabaví, športoviská vás pritiahnu k aktívnemu pohybu, a súťaže vás rozhýbu. Pre najmenších je pripravená detská mini diskotéka, kreatívne dielne a mnoho ďalších zábavných aktivít. Celým dňom nás bude sprevádzať energický moderátor Richard Krupička, ktorý vás nechá neustále v dobrej nálade.

Pridajte sa k nám na piesočnej pláži a zažite rozprávkové leto na Zelenej Vode. Farbičkovo je jedinečná príležitosť pre celú rodinu, aby sa spolu zabavila, vytvorila spomienky a strávila nezabudnuteľný deň plný radosti a pohody. Nechajte sa vtiahnuť do atmosféry tohto skvelého detského festivalu a pridajte sa k nám na nezabudnuteľnej jazde Farbičkovom!

www.beachbarrezort.sk
https://www.facebook.com/barbarzelenavoda
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/217443760832808

Zdroj: TS