Thomas Puskalier sa v klipe zmení zo zúfalca na sexsymbol!

Ako z hollywoodskeho filmu! Presne tak vyzerá spevák a tanečník Thomas Puskailer v ukážke nového videoklipu. Najširší úsmev v slovenskom showbiznise sa v klipe predvedie celkovo v šiestich polohách, pri ktorých mu asistuje manželka Abbie a čivava Bella.

Thomas Puskailer nakrúcal prvý videoklip na skladbu „By Your Side“, ktorá sa práve dnes objaví v slovenskom éteri. Pri nakrúcaní sa predviedol nielen ako showman ale aj ako dokonalý sexsymbol! Zahral si celkovo celkovo šesť osôb. Zakaždým samozrejme v inom stylingu, napríklad aj polonahý.

„Upútavku sme si s Abbie pozreli a boli sme nadšení! Doslova sme poskočili 10 metrov a naše dva psíky s nami. Vyzerá to úžasne, ako sekvencia z hollywoodskeho filmu. V traileri vidno aj našu čivavu Bellu! Už sa neviem dockať celého klipu. Myslím si, že to bude niečo nové na slovenskom hudobnom trhu…“ s radosťou hovorí Thomas Puskailer.

Klip sa nakrúcal v štúdiu na Kolibe pod taktovkou skúseného tvorcu videoklipov a audiovizuálnych diel Martina Hudáka. Za kameru sa postavil spolutvorba konceptu Štefan Lelovič. „S Thomasom sa mi robí veľmi dobre. Dá sa dobre usmerniť a má skvelé nápady. A najviac ma baví, že spieva po anglicky. V klipe si zahrá celú kapelu, Thomasovi to ale nerobí žiadny problém!“ chváli showmana režisér Martin Hudák.

V klipe si zahrala aj Thomasova manželka Abbie Puskailer. Éterická tanečníčka si spoluprácu s manželom aj s režisérom veľmi pochvaľovala. Obdivom nešetril ani Thomas Puskailer. „Martin je šikovný, rýchly a kreatívny. Pracuje sa nám fakt úžasne. Pre mňa je to druhý Steven Spielberg!“

Okrem overeného tímu Oreo a režiséra Martina Hudáka spolupracoval Thomas Puskailer v klipe so stylistkou Janou Olšinskou, ktorá mala na starosti sexi oblečenie. Vlasy do rôznych tvarov Thomasovi upravil Dominik Mikulčák.

Skladba „By Your Side“ je na aktuálnom Thomasovom maxisingli. Vznikla najskôr v Anglicku pod taktovkou renomovaného producenta Joea Dworniaka, ktorý má na konte spoluprácu s takými hviezdami ako napríklad Duran Duran, Paul McCartney či Frankie Goes To Hollywood. O konečný zvuk sa postaral Creative Music House.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET