Thomas Puskailer zbalil Evu Mázikovú!

Spevák Thomas Puskailer zbalil slovenskú divu Evu Mázikovú! A to na spoločný letný song plný pozitívnej energie!  Presne dnes má v rádiu One premiéru skladba „Som tvoj!“, ktorá s dávkou humoru spája dve generácie hudobníkov. Pieseň plná lásky a dobrej nálady určite dodá energiu aj vám!

Thomas Puskailer a Eva Máziková nahrali duet! V rádiu One má dnes premiéru letný song „Som tvoj!“, ktorý s dávkou humoru spája dve generácie hudobníkov. Autorom hudby a textu sú tandem Marek Vozár, Noro Mészároš a Thomas Puskailer.

„Evu Mazikovú veľmi rešpektujem, je to úžasná žena. Profesionálka, ktorej sa nápad spraviť spoločnú skladbu hneď zapáčil a pri nahrávaní sme si užili veľa komických momentov. Nálada a smer skladby nám bola jasná od začiatku. Veselá, rýchla pieseň, plná pozitívnej energie!“ Chváli si spoluprácu Thomas Puskailer.

„Rada spolupracujem s mladými ľuďmi, celý život sa nimi obklopujem. Davajú mi do života elán. A Thomas je krásny mladý muž, ktorý okrem svojho šarmu vie aj spievať. Len stále neviem, či sú tie jeho zuby pravé…“ Vysvetľuje vždy dobre naladená Eva Máziková.

Producentom novej skladby je Marek Vozár, známy zo slovenskej skupiny Papajam. S Marekom Vozárom už Thomas  spolupracoval na svojom debutovom albume „Make Believe“. Eva aj Thomas sú s novou skladbou spokojní. Veria, že sa pozitívna energia prenesie aj na poslucháčov.

„Je to opäť niečo nové. Kombinácia spevu a rapu. A tiež trochu rozprávania do toho. Rada skúšam nové veci a táto ma oslovila… Je to ľahký, pekný letný hit, ktorý sa veľmi rýchlo pamätá.“ Opisuje Eva Máziková.

Skladba sa nahrávala v štúdiu Mareka Vozára v Rovinke. Vokály dokončili speváci v CMH štúdiu v Bratislave. „Som tvoj!“ je prvá pieseň Thomasa Puskailera, ktorú spieva po slovensky.

„Už som v slovenčine vystupoval niekoľkokrát, hrám v slovenských  muzikáloch. Chodím na hodiny slovenčiny, aby som sa zdokonalil. Ako mi to ide, nechám posúdiť poslucháčov.“ S úsmevom hovorí Thomas Puskailer.

Obaja dobre naladení speváci už stihli k novému singlu nafotiť aj fotografie, ktorých autorom je removovaný fotograf Michal Petrík. Styling si zobrala na starosť Thomasova manželka Abbie Puskailer. 

„Zažili sme kopec srandy. Mladí ľudia, netradičné pózy a róby. Všetko išlo hladko a rýchlo. Až na jeden z účesov, ktorý trval vyše hodiny!“ Smeje sa Eva Máziková.

„Bolo to jedno z najlepších fotení, čaké som kedy zažil. Eva je veľmi energická dáma a pozitívnou energiou veľmi ľahko nakazí všetkých okolo! Atmosféra bola proste úžasná!“ Nadšene dodáva Thomas Puskailer.

Skladba „Som tvo!j“ dostane čoskoro aj obrazovú podobu. Eva Máziková a Thomas Puskailer sa totiž chystajú nakrútiť bláznivý videoklip. Máme sa na čo tešiť!

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Michal Petrík