Therapy Sessions Cezech Republic už za dva týždne!

Světoznámý svátek všech fanoušků tvrdého drum & bassu se neúprosně blíží. Smršť těch nejpřísnějších zlámaných beatů a pekelných zvuků se řítí na Českou Republiku a 16. listopadu vypukne v prostoru KD Gerbera v Č. Budějovicích.

Headlineři Dylan & Robyn Chaos, Switch Technique vs. Deathmachine a Computerartist vs. Qo přivezou pestrou nálož novinek a exkluzivních budoucích releasů. Co dalšího je v plánu? Čtěte…

Na serveru SETY.cz probíhá soutěž o úvodní slot v lineupu. Vítěz, který namíchá nejlepší „quick mix“, tedy cca 11minutový set z nejméně pěti tracků, odstartuje párty na hlavní stagi hodinovým vystoupením.

Více k mix contestu najdete zde: https://mp3.sety.cz/dj-kontest/therapy-session-cz-quick-mix-contest.html

Na oficiálním Soundcloudu Therapy Sessions CZ brzy přibude další exkluzivní set. Tentokrát výzvu přijala dvojice Switch Technique /PL/ a Deathmachine /UK/, těšit se tedy můžete na kvalitní Crossbreed, futuristický drum & bass s ostře řezaným hardcorovým beatem a nekompromisním soundem. Za poslech ovšem stojí i dosavadní kousky v terapeutické sbírce: https://soundcloud.com/therapysessionsczofficial.

Na hlavním pódiu kromě headlinerů a vítěze soutěže uslyšíte back2back sety v sestavě CLK vs. M4d.doc, Hanzall vs. Dukor, Shenkster vs. Basler /DE/. Druhou stage s lehčími odnožemi Drum&Bassu ovládnou jihočeské crew – Beatz.cz, Frutakru, Kerong.cz, Soundpolis.cz a DJs: Sicky, Chito vs. Tubus, Dirty Boy vs. Brock, Clipper vs. Sergi, Majkl vs. Jonny Player vs. Tao Maffa, Moptron /PL/. O tvář akce stylizovanou do podvodního prostředí, dekorace a projekce, se postará tým Invert VJs. Návštěvník by se měl připravit i na několik nečekaných momentů. Milovníci elektronické taneční hudby, těšte se, jižní Čechy čeká největší mejdan roku 2012, you need therapy!

Více sledujte na oficiálním webu https://www.therapysessions.cz nebo na FB události: https://www.facebook.com/events/391330277585189/.

Zdroj: Therapy Sessions Cezech Republic